# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

eee duyum nerden şimdi :) yemek falan deniyodu :) bence bu tarz şeylerin duyulabileceği en önemli yerler restaurantlar çünkü illaki yemekte konuluşuyodur bu işler ve en önemli kaynkalarda o anda orda ymek yiyenler olabilir diye düşünüyorum :D

eee duyum nerden şimdi :) yemek falan deniyodu :) bence bu tarz şeylerin duyulabileceği en önemli yerler restaurantlar çünkü illaki yemekte konuluşuyodur bu işler ve en önemli kaynkalarda o anda orda ymek yiyenler olabilir diye düşünüyorum :D

Zaten duyum sonuç olarak bir yemekten çıkma. Aklınızı karıştıran nokta, benim o beyefendiyi yemekte olduğu için şanslı olduğunu ifade etmem oldu. Tesadüfi bir mesele değil. O adamın Adnan Polatı tanıması şans. Zaten bilgiyi asistanından aldığımı da söyledim. Bence de yemek meselesinden çok şeyler duyulabilir ama o ayrı bir konu tabi.

Kallström gelirse ön liberoda almak şart olur.

------X------

Elano---Kallström

Ortasahası harika olur.(X'in yerini kalburüstü, savaşan bir oyuncuyla doldurmak şartıyla)

Arkada savaşan bir libero, önlerinde iyi pas yapan Kallström ve Elano ikilisi tadından yenmez.

Kallström gelirse ön liberoda almak şart olur.

------X------

Elano---Kallström

Ortasahası harika olur.(X'in yerini kalburüstü, savaşan bir oyuncuyla doldurmak şartıyla)

Arkada savaşan bir libero, önlerinde iyi pas yapan Kallström ve Elano ikilisi tadından yenmez.

Källström gelse de gelmese de ön libero transferi sart. Ayrica Elano'yu da yazmana gerek yok çünkü o da olmayacak. Bu yüzden orta sahaya 3-4 transfer sart.

Kallström-Elano ancak küçük maçlarda kullanılabilir.İyi bir orta saha karşısında çok zayıf kalırlar.

Kallström çok net olur, ama arkasına sert bir ön libero alındığı sürece.

Kallstrom geçen sezon Lyon'da sol bek bile oynadı sakatlıklardan ötürü,o derece yönlü ve defansif yönü olan bir oyuncu..

Sorun yapmaya gerek yok.

-------------------------------------------Poulsen----------------------------------------------------------

-----------------Kallström--------------------------------------Elano--------------------------------------

bu orta saha oynasın,Poulsen'e dikkat ettim.3 maç yaptı.3'ünde de maçın en çok koşan ismi o.Kallström'de Lyon'da sezonun en çok koşanlarında hep ilk 3'te.Makoun,Diarra,Essien gibi azmanlar ile kapışabilmiş vakti zamanında istatistik olarak.(not:Essien ile pratikte aynı anda oynamadılar ama istatistikleri karşılaştırılınca yakın değerleri var).Elano ise bu orta sahnın uzun pas atan oyuncusu olur ve çok iyi bir 4-3-3 kurgusu olur bana kalırsa.Ama maliyeti ne olur bize bilmem.

Katılmıyorum. Kallström'ün çok sağlam fiziği var, iyi pres yapıyor ve agresif bir yapısı var. Pjanic ve Toulalan ile iyi üçlü olmuşlardı.

Sorun Källström'da degil zaten. Sorun, Elano'nun hiçbir mevkiide is yapamamasi : ne bir lider, ne bir boxtobox orta saha oyuncusu, ne bir ön libero. Källström ile bir lider oyuncu yanyana oynar ama bu isim kesinlikle Elano degildir. Bu durumda bonservisi elinde olan Kallstrom alinir, Elano iyi bir bonservis karsiliginda satilir ve yerine bir ön libero+ bir 10 numara transfer edilir.

Kallström-Toulalan-Pjanic birlikte 4-2-3-1 düzeniyle oynadılar.4-3-3'te değil.Ayrıca sol bekte savunma yapmakla orta sahada savunma yapmak arasında fark var.

Kallström-Toulalan-Pjanic birlikte 4-2-3-1 düzeniyle oynadılar.4-3-3'te değil.Ayrıca sol bekte savunma yapmakla orta sahada savunma yapmak arasında fark var.

Lyon mu ? 4-2-3-1 mi ? :eek: Imkan olsaydi sana Ligue 1 2009/2010 sezonu maç kasetlerini yollardim. Olmadi en iyisi Euro Futbol ve Futbolsmart kanallarini izle : bol bol CL maç tekrarlari dönüyor, arada Lyon maçina denk gelme ihtimali yüksek ;)

Lyon mu ? 4-2-3-1 mi ? :eek: Imkan olsaydi sana Ligue 1 2009/2010 sezonu maç kasetlerini yollardim. Olmadi en iyisi Euro Futbol ve Futbolsmart kanallarini izle : bol bol CL maç tekrarlari dönüyor, arada Lyon maçina denk gelme ihtimali yüksek ;)

Ligde 4-3-3 oynamış olabilirler bunu Arsenal'de yapıyor zaten.Fabregas-Rosicky/Nasri çıkıyorlar ara sıra.Ama Cl'de olunca iş değişiyor.Bayern maçını tekrar izle istersen.Kallström çok geride oynuyordu ön libero gibi,Pjanic ise serbest oynuyordu.

Kallström, Diarra, Song bize gelmez, alamayiz. NOKTA

Eger Song gelmiyorsa kesinlikle Kim Kallström derim ben vede seneye sözleşmesi bittigine göre, Lindeden çook olumlu referanslar alıcagından dolayı ( adama sakat oldugu halde parasını verdik koskoca sezon başka hiçbir kulüp bunu yapmazdı ) kesinlikle olur yani gelir diyorum. yeterki bonserviste anlaşsınlar.

song yada kallström ikisinden biri orta sahaya gelmesi lazım transfer yapmamız şart oldu orta sahaya

Bir kız sevdim baktı suratıma böm böm

Bu sarışın çocuk yarar bize dedi ama biraz çöm

Kallström'e kötü diyenleri duvarlara göm

Gel ulan gel Kim Kallström

Kallstrom geçen sezon Lyon'da sol bek bile oynadı sakatlıklardan ötürü,o derece yönlü ve defansif yönü olan bir oyuncu..

Elano da sağ bekte oynamıştı City'de bu onun defansif yönünü iyi yapmaz.

Kallström ancak ve ancak Elano giderse alınmalı, Kallström de Elano gibi tam anlamıyla iki yönlü bir oyuncu değil çünkü.

Geri
Üst Alt