GSC Anket Kim Kesilmeli?

Kim Kesilmeli?

• Chedjou

Oy: 26 10,1%
  • Melo

Oy: 87 33,9%
  • Telles

Oy: 129 50,2%
  • Muslera

Oy: 15 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    257
Kusursuz Chedjou.

Türk ligini defans degil ofans kazanır

Ofans+Press...anadolu takımları hemen #404Error verirler.

Chedjou yerine Zan oynar derim...lakin hiç mac oynamadı. ...

1. koray-hakan
2. Koray-Semih
3. Semih-Hakan

Olabilir.

İdeal Kadro:

________Muslera
Sabri* Koray Türk Telles
Bruma Melo Emre Türk**
________Sneijder
_________Türk***

* Tarık
** Sinan, Olcan ,Yasin (veya Selçuk-Emre)
*** Allaha Emanet

Son düzenleme:
sinan bana kalede güven vermiyo o yüzden muslerayı keselim diyemiyorum
telles ve bruma artık oynamak zorunda bunlara çok fazla yatırım yaptık yoksa ikisi de balon kontenjanından sayılır sene sonu ve kimseye satamayız bunları, bu ikisini parlatıp iyi bir kar ile satmalıyız derim ben

artık biraz portoya benzeyelim, oyuncu parlatıp satabilelim başka türlü borçları ödememiz çok zor

geriye melo ile ched ikilisinden biri kalıyor, artık form durumlarına göre yapılması gereken bir seçim bu ama chedin oynadığı yer daha kritik, melonun yerine iyi bir yerli monte edilebilirse kontenjan doğal olarak oluşur gibime geliyor

bi de şu var, semihin bile tam olarak güven vermediği bir ortamda chedi kesersek kaotik sonuclarla karsılasabiliriz.. hamza hocanın isi zor, yapması gereken form durumlarına göre rotate etmek olur en iyi ihtimal

Son düzenleme:
Bana gore kesinlikle oynamaya devam etmeli ama Hoca Telles i keser, görürsünüz.

bence koray ve semih birlikte oynamalı artık.chedjou yedek kalsa bile sonradan oyuna girer ortasaha düştüğünde ve yine oynamış olur.bazen melo yokken de ortasahada oynayabilir.

chedjou kesinlikle şans bulur.öte yandan tarıkta sabrinin yerine oynamalı.

Sabri > Telles.
Sabri'nin takıma yaptığı katkı üst düzey.

Çok saçma bir öneri

Formda Yabancılar; Bruma-Telles

Formsuzlar; Diğerleri. (Herhangi biri kesilebilir)

Hem şimdi hem de gelecek sene için Melo kesilmeli.

Melo zor maçlarda ve oyunun tutulması gerektiği zamanlarda girer ön taraftan bir yabancı yerine.

chedjou kesilmemeli çok iyi bu sene ve duran top silahımız her an duran toptan gol bulma ihtimalimiz var

keselim deyince.... fenerasyonu değiştirelim bence. yoksa bruma-telles den biri yedek durabilir, zaten bu kadar kaliteli yabancılar bir galatasarayda var, bu kural da açık şekilde gsnin önünü almak için

Telles yarın bir gol yedirsin bu ne ya böyle futbolcumu olur diye yazacak buralara

Hedef adam Melo olmuş vay arkadaş taraftara bak Melo ayrılsa şu takımdan ağlama duvarına döner buralar çabuk gaza gelmeyin bir maçla

Sneijder ve Bruma oynasin. Telles de oynayabilir. Geriye kimi keserse kessin.

Geri
Üst Alt