kim milyoner olmak ister

Cevap verdi mi reklam var şu anda

Meali okudum kabak da varmış şıklara koysalar kesin kabak istememislerdir derdi..

Şu soruya yorumlayarak cevap vermesi programda şike döndüğü ihtimalini soktu kafama..
Üstat bu soruya İlahiyat Fakültelerindeki bir çok hoca bile direkt cevap veremez. Soru da çok yorumlanacak bir soru değil sana katılıyorum fakat doğru veya yanlış bir şekilde mantık yürütmek, eleye eleye gitmekten başka çare yok.

Beyrut’a gitmiştim. Kebabımsı bir yemek yanında nohuttan bizim favaya benzeyen bir yemek/meze getirmişlerdi. Şimdi topraklar yakın topraklar sayılacağından ben katılsam nohut demezdim heralde sırf Beyrut’ta nohuttan yapılan bir şey yediğim için.

Üstat bu soruya İlahiyat Fakültelerindeki bir çok hoca bile direkt cevap veremez. Soru da çok yorumlanacak bir soru değil sana katılıyorum fakat doğru veya yanlış bir şekilde mantık yürütmek, eleye eleye gitmekten başka çare yok.

Cevap vermeyip mevcut parayı da alabilirdi format değişti mi ? Bir ara epey düşüyordu bilemeyince para ödülü

Beyrut’a gitmiştim. Kebabımsı bir yemek yanında nohuttan bizim favaya benzeyen bir yemek/meze getirmişlerdi. Şimdi topraklar yakın topraklar sayılacağından ben katılsam nohut demezdim heralde sırf Beyrut’ta nohuttan yapılan bir şey yediğim için.

Gayet mantıklı o coğrafyada nohut çok kullanılıyor ..Falafeli mi diyorsun ?

Cevap vermeyip mevcut parayı da alabilirdi format değişti mi ? Bir ara epey düşüyordu bilemeyince para ödülü
Bilemezse 50bine düşecekti ödülü.

Hiç bir şey bilmesem bile %25 ihtimalle ekstra 4milyon kazanma ihtimalim var. %25*4.000.000 =1.000.000 eder

%75 bilememe ihtimalim var, bilemezeem 950 bin kaybedeceğim.
%75*950.000 < 1.000.000 dedi

Ve matematiksel olarak cevap vermeyi daha alınabilir bir risk olarak gördü.

İsrailliler humusa bayılır, bu soru bana sorulsa nohutu kesin istemişlerdir derdim

Geri
Üst Alt