- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
islamın girmediği bi yarışma programları kalmıştı.
Ulan nasıl 1 döneme denk geldik ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verdi üstad aldı 5 milyonuCevap verdi mi reklam var şu anda
Üstat bu soruya İlahiyat Fakültelerindeki bir çok hoca bile direkt cevap veremez. Soru da çok yorumlanacak bir soru değil sana katılıyorum fakat doğru veya yanlış bir şekilde mantık yürütmek, eleye eleye gitmekten başka çare yok.Şu soruya yorumlayarak cevap vermesi programda şike döndüğü ihtimalini soktu kafama..
Üstat bu soruya İlahiyat Fakültelerindeki bir çok hoca bile direkt cevap veremez. Soru da çok yorumlanacak bir soru değil sana katılıyorum fakat doğru veya yanlış bir şekilde mantık yürütmek, eleye eleye gitmekten başka çare yok.
Beyrut’a gitmiştim. Kebabımsı bir yemek yanında nohuttan bizim favaya benzeyen bir yemek/meze getirmişlerdi. Şimdi topraklar yakın topraklar sayılacağından ben katılsam nohut demezdim heralde sırf Beyrut’ta nohuttan yapılan bir şey yediğim için.
Bilemezse 50bine düşecekti ödülü.Cevap vermeyip mevcut parayı da alabilirdi format değişti mi ? Bir ara epey düşüyordu bilemeyince para ödülü
Muhtemelen bu üstad hatta ismi favaya benziyor da diyecektim de 2014 veya 2015te gitmiştim tam hatırlamıyorum o yüzden yazmamıştım.Gayet mantıklı o coğrafyada nohut çok kullanılıyor ..Falafeli mi diyorsun ?
İsrailliler humusa bayılır, bu soru bana sorulsa nohutu kesin istemişlerdir derdimBeyrut’a gitmiştim. Kebabımsı bir yemek yanında nohuttan bizim favaya benzeyen bir yemek/meze getirmişlerdi. Şimdi topraklar yakın topraklar sayılacağından ben katılsam nohut demezdim heralde sırf Beyrut’ta nohuttan yapılan bir şey yediğim için.
1 milyonluk soruyu cevaplarken c ve d şıkları hakkında bilgim yok diyor kozan hangi ile bağlı onu bilmiyor net bir şekilde reklam ağabeyŞu soruya yorumlayarak cevap vermesi programda şike döndüğü ihtimalini soktu kafama..
1 milyonluk soruyu cevaplarken c ve d şıkları hakkında bilgim yok diyor kozan hangi ile bağlı onu bilmiyor net bir şekilde reklam ağabey
soru o değil aslında abi ama yine de sallayaraktan gittiOhaa ben onu görmemiştim soru çok kolaymış
@Onur Üründül Mehmet'e 2 milyonluk bi çek yazBen isterim
Ne yapacak 50 bin öyroyu@Onur Üründül Mehmet'e 2 milyonluk bi çek yaz
Saç ektirecekNe yapacak 50 bin öyroyu