GSC Portal Kimler Gidecek Kimler Kalacak?

Juventus'ta iş yapar Telles.

İleri de pişman olma olasılığımız yüksek ama bizim takımda genç oyuncuları geliştirebilecek bir yapı maalesef yok.

8 m € civarı fiyata olabilir.

Hee satalim, defasin "d" sini bilmeyen Tarik oynar orada demi. Telles de defansif olarak tatmin etmiyor tamamen ama Tarika kiyasla kütük koysan bile daha iyi defans yapar.

tarıkı hocanın oynatacağını sanmıyorum forumdaki bir kaç maç izlemeyen kişi hariç tarıktan hiç bi halt olmayacağını anlamayan yok
satıp iyi bir bek alabiliriz belki

riera kalsa tarıktan çok çok daha iyiydi oda yılık ücretinin kurbanı oldu

GS da 1 oynayıp 1 oynamayacak. Yabancı sınırı sorun olucak. Kulüpte para olmayacak.
Oyuncuya Juventus dan teklif gelecek de kulüp satmayacak..

Telles juventus teklifini duyunca sevincinden 3 gün 3 gece uyumamışdır.

O adam gider. gitmelidirde. Gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla tutarsan sen kaybedersin zaten..

Takımda eksiklikler görülüyor. Devre arası transfer için parada şart.
Bırak çocuk yollunu bulsun hayalini yaşasın...

Bizde alalım Niasseyi. Kendi yolumuza bakalım o parayla.

Telles çok potansiyelli oyuncu da yabanci kurali olan bir Ligde zor sürekli oynar.

10mden üzeri teklif gelirse satin

ve onun yerine saglam bir forvet alin.

GS da 1 oynayıp 1 oynamayacak. Yabancı sınırı sorun olucak. Kulüpte para olmayacak.
Oyuncuya Juventus dan teklif gelecek de kulüp satmayacak..

Telles juventus teklifini duyunca sevincinden 3 gün 3 gece uyumamışdır.

O adam gider. gitmelidirde. Gitmek isteyen bir oyuncuyu zorla tutarsan sen kaybedersin zaten..

Takımda eksiklikler görülüyor. Devre arası transfer için parada şart.
Bırak çocuk yollunu bulsun hayalini yaşasın...

Bizde alalım Niasseyi. Kendi yolumuza bakalım o parayla.

Niasse mi? Niasse GSde basarili olamaz. Niaasse kontratak oyuncusu. Amrabattan farkli olmaz. GSnin Mitrovic stilinde all rounder tarzinda bir forvete ihtiyaci var.

8-9 milyon euro a satilabilir, yerine daha iyi bir Brezilyali solbek alinabilir (daha agresif daha orijinal bir Brezilyaliya benzeyen)

cunku oyle yada boyle Telles satilirsa yerine transfer sart, elimizde baska solbek yok.

Bazı arkadaşlar uçmuş yine Muslera'da olduğu gibi 15-20 milyon euro diyenler var. 3-5 milyon arasına satarsak iyi iş yapmış oluruz. Daha üstü teklif mükemmel olur. Teklif varsa hemen satılmalı.

Aldığımız parayı versinler sırtında taşınarak götürülsün.Telles gibi veya daha iyi en az 20 tane bek çıkar Brezilyada.

Telles alternatifsiz bir oyuncu. Ek olarak Telles, Hamza Hocanin gelisiyle birlikte düzenli olarak ilk11de oynamaya basladi. Yeni yeni kaybolan özgüveni yerine geliyor. Gecen yil 2.yarida cok iyi bir Telles vardi. Su anda formsuz bir dönem geciriyor. İlerleyen haftalarda formunun artacağini düsünüyorum.

Telles, gecen yil Brezilyada en iyi bek secilmis bir oyuncu. Avrupa futbolunda modern bek profiline uyan bir oyuncu. Juventus oyuncu gelistirebilen de bir takim. Bu yüzden Tellesi istemelerine sasirmadim. Nedvedten sonra transferde cok az hata yapiyorlar.

Niasse gibi kontratak oyuncusu yerine GSnin Podolski gibi geri dönüsümü yüksek oyunculari transfer etmesini tercih ederim. Drogba ve Stancunun maaliyetleri cok yakindi. Stancu kontratak oyuncusuydu. GSde basarisiz oldu. Amrabat kontratak oyuncusuydu, GSde basarisiz oldu. Drogba maaliyetinin kat kat fazlasini cikarirken, GS bu oyuncularda zarar etti.

juventus... 10 milyon
hadi gecmisde caninizi acitik diye 9da olur :)

tarik ile idare ederiz veya baltayla sene sonuna kadar. sonra git al daha iyisini.
marka isimlide olmasina gerek yok. cok begendigim Andreas beck de ola bilir.

27 yasinda hoffenheimin futbolcusu. inanilmaz disiplinli ve agresif sol bek oyuncusu.

Niasse mi? Niasse GSde basarili olamaz. Niaasse kontratak oyuncusu. Amrabattan farkli olmaz. GSnin Mitrovic stilinde all rounder tarzinda bir forvete ihtiyaci var.

Kaçkere izledin hocam Niasseyi neye göre kontra atak oyuncusu ?
Mitroviç miş iyiki bizle 2 maça çıkdı..

herkesde hemen vuruyor damgayı o bizde oynayamaz şunun oyuncusu bu bize daha iyi gider.

Çatır çatır da oynar.

Süratli ayagına hakim uzakdan da vuruyor yakındada adamda herşeyden var.

sadece 7 maç oynadıgı moskovada bile 3 gol ve 3 mü 4 mü ne asisti var adamın..

Tellesi de satalim ayni Riera gibi aglamazsaniz neyim olum bana adam akilli turk sol bek soyleyin de alalim.Yabanci alalim diyoruz paramiz yok diyoruz.

Yeterince izledim. Rusya Liginde zaten kontratak futbolu oynaniyor.

Mitrovic Avrupada iyi piyasasi olan bir oyuncu. Gecen yilda iyi piyasasi vardi. 3 yildir izlediğim bir oyuncu. Komple bir forvet oyuncusu.

Mitroviç denen adamı istesen 10m eurodan aşaga istemezler ki bende kendisini defalarca izledim 10m euro etmeyecek bir adam.

Türkiye liginde de ezilir kapalı defansları açıcak bir oyuncu değil.

Neyse inşallah Niasse yi ara transfer döneminde alırız da kim haklı kim haksız görürüz.

bunlarda benim görüşüm

Ya şu potansiyelli genç olayını anlamıyorum. Galatasarayda hangi genç oyuncu gelişmiş? burası türkiye bırakın bu işleri. Bu ligde oyuncu felan gelişmez. Arda gs de oynarken 1 arpa boyu yol kat edemedi üstüne koyamadı yurt dışına transfer oldu yıldızını parlarttı.

Geri
Üst Alt