GSC Haber Kınama

gecmis olsun. insanligimizi kaybetmemek onemli renkdaslar

Bir tek şöföre üzüldüm
store yağmacısı hırsızların yaptıkları unutulmasın
ırkçı şikeci ahlaksız mafya herifler.

ekşi sözlükte ırkçılığı belgeleyen adamı ölümle tehdit ettiler adam hesabını sildi çocuğum karım var diye
tehdit edenler bu adamlar işte.

şöföre geçmiş olsun.

Aklı başında vicdanlı Gsc yönetimini tebrik ediyorum. Fanatizmi doruklarda yaşayan herkesten ölesiye tiksiniyorum. Bu kadar aptal fanatizm sadece ergen beyinli fb holiganları antulularda var bilirdim malesef burada da mevcutmuş. İnsanlığınız batsın futbolunuz batsın.

Kalecinin yaptığı şikeyi konuşurken 1 saatte olay nasıl değişti.

Zamanında polis arabası devirenler neden kınanmadı acaba ? Ama onlara olunca auvv açıkcası ne edersen onu bulursun.Şoför haricinde kimseye üzülmedim.

yönetimi tebrik ediyorum.
terörü savunan destekleyen herkesi de allah'a havale ediyorum.

İnsanlığını kaybedenlerin olduğunu görmek gerçekten üzücü. Forum yönetimini 'fb holiganlığı' ile itham edenleri ise Allah'a havale ediyorum ben şahsen. Çünkü böylesine ne desen boş.

yönetimi tebrik ediyorum.
terörü savunan destekleyen herkesi de allah'a havale ediyorum.

Bro burada terörü savunan yok ? Utanmasa GS şike yaptı diyecek kadar küçülen, eski olayları unutan Galatasaray'lıları eleştiriyoruz. Geçen sezon kadın basketbol takımımıza bu olaylardan daha kötüsü yapıldı. Maç sırasında 40 dakika küfür yedik, çıkışta otobüsümüz taşlandı. Erkek basketbol takımı geçen sezon Ülker Arena'nın yanındaki küçük salona gidemesin antrenmanlarını geç bitirsinler diye taraftarı oraya çekenleri kınamayıp burda popülizm ayağına yatan Galatasaray'lıları eleştiriyoruz. Yoksa şoföre burda oh iyi olsun diyen kimse de yok zaten. Fanatiklikse, holiganlıksa holiganım. Şoföre geçmiş olsun, Fb'ye geçmiş olmasın.

Şoför adam şikenin şerefsizliğin bir parçası değil. Ona geçmiş olsun gerçekten üzüldüm adam ekmeğinin peşinde. Ama fazla değil iki sene önce polis arabalarını patlatan bir camiaya yapılan bu saldırıyı kınamak istemiyorum. İlahi adalet diyorum.

Bro burada terörü savunan yok ? Utanmasa GS şike yaptı diyecek kadar küçülen, eski olayları unutan Galatasaray'lıları eleştiriyoruz. Geçen sezon kadın basketbol takımımıza bu olaylardan daha kötüsü yapıldı. Maç sırasında 40 dakika küfür yedik, çıkışta otobüsümüz taşlandı. Erkek basketbol takımı geçen sezon Ülker Arena'nın yanındaki küçük salona gidemesin antrenmanlarını geç bitirsinler diye taraftarı oraya çekenleri kınamayıp burda popülizm ayağına yatan Galatasaray'lıları eleştiriyoruz. Yoksa şoföre burda oh iyi olsun diyen kimse de yok zaten. Fanatiklikse, holiganlıksa holiganım. Şoföre geçmiş olsun, Fb'ye geçmiş olmasın.

O olaylar, bu olaya küçük kaliyor.

Fenerbahçeyi zerre kadar sevmem ama o otobüsün içindeki Fenerli oyuncular belki hayatta olmayacaktilar bu olaydan sonra.

Ve ne olursa olsun, futbol ve fanatizm bu türlü olaylarda önemsiz kaliyor

Şoföre geçmiş olsun, Fb'ye geçmiş olmasın.
İyi de güzel kardeşim sen böyle söylersen bu işin sonu gelmez. Sporda rekabet ile düşmanlığı birbirine karıştırdık biz. Bunda hepimizin payı var. Bugün bu kınamayı yapanların da var payı. Bizim başımıza gelenleri de kimse savunmuyor ama nereye kadar devam edecek? İlla birileri mi ölmeli bu düşmanlığın son bulması için? Şike illetini spora bulaştıran mafyadır. Bu insanlar yüzünden olan suçsuz günahsız insanlara oluyor. Hani bir barca-real rekabeti gibi olsa bizimkisi de anlayış gösteririm ama bizde insanlar birbirini öldürmek isteyecek hale gelmiş artık. Böyle spor olmaz olsun.

Aynen bu olayla birlikte iyice ayyuka çıktı, GSC Fenerbahçe medyasının maşalarından biridir. Utanmasalar şike diyen Selim Arda Üçer'i de kınayacaklar, GSC'nin 12numara ve ya antudan farkı kalmadı.

Şu eleştiri ötesi, kesinlikle kabul edemeyeceğimiz suclamanın nedenini öğrenebilir miyim? Yaptığınız ciddi bir suclama birşeye sinirlenip bunu yazdığınızı düşünmek istiyorum. Diğer türlü kabul etmemiz mümkün değil bu suclamayı.

O olaylar, bu olaya küçük kaliyor.

Fenerbahçeyi zerre kadar sevmem ama o otobüsün içindeki Fenerli oyuncular belki hayatta olmayacaktilar bu olaydan sonra.

Ve ne olursa olsun, futbol ve fanatizm bu türlü olaylarda önemsiz kaliyor

Fanatizm ülkenin genel karakteri. Siyasi partilerin bile kulüp takımı gibi desteklendiği yerde bu olaylar anormal değil. O olaylar bu olaya küçük kalmıyor ayrıca. Aynı şey. 1 kişinin ölmesi = 40 kişinin ölmesi. Hiç kimse ölmesin, hiç kimse yaralanmasın. Fb provakatörlerden sorumlu yöneticisi çıkmış adamın üzüntüsünü yaşamak yerine TS'ye falan saldırıyor. Mağduriyet ayağından kendi kulübünü temize çekecek adam yoksa ölse gram üzülmez. Yerine başka bir adam alır bu kadar. Her şey zincirleme oluyor ülkede.

Şike olayı oldu -----> ceza gelmedi + ödül bile verildi ------> TS-Fb ikiye bölündü -----> bugünkü olay. Mahmut Uslu'nun açıklamalarından sonra bu olaylar giderek de artacaktır zaten.

Şenol Güneş de "Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar" sözünün ne kadar doğru olduğunu bu olay gösteriyor.

İyi de güzel kardeşim sen böyle söylersen bu işin sonu gelmez. Sporda rekabet ile düşmanlığı birbirine karıştırdık biz. Bunda hepimizin payı var. Bugün bu kınamayı yapanların da var payı. Bizim başımıza gelenleri de kimse savunmuyor ama nereye kadar devam edecek? İlla birileri mi ölmeli bu düşmanlığın son bulması için? Şike illetini spora bulaştıran mafyadır. Bu insanlar yüzünden olan suçsuz günahsız insanlara oluyor. Hani bir barca-real rekabeti gibi olsa bizimkisi de anlayış gösteririm ama bizde insanlar birbirini öldürmek isteyecek hale gelmiş artık. Böyle spor olmaz olsun.

Sorumlular ve zihniyetindeki insanlar cezasını çekmediği sürece bu kaos devam eder.

Şimdi olay nasıl gelişti ?

Vali çıktı olay taşlı saldırı dedi

Emniyet müdürü aynı şekilde

Şoför yürüye yürüye hastaneye gitti

Ahlaksız mahmut çıktı yok adam kan kaybından gidecek yok adam komada diyince ben dahil renktaşlarım olayın Türkiyede herzaman olan bir taşlı saldırı olduğunu düşünüp tepki gösterdik. Tabi buranın türkiye olduğunu valiye ve kurumlara güvenilemeyeceğinide unuttuk.

Yoksa burada kimse masum bir insanın yaralanmasına sevinmiyor.

Şu eleştiri ötesi, kesinlikle kabul edemeyeceğimiz suclamanın nedenini öğrenebilir miyim? Yaptığınız ciddi bir suclama birşeye sinirlenip bunu yazdığınızı düşünmek istiyorum. Diğer türlü kabul etmemiz mümkün değil bu suclamayı.

Bir çok nedeni var. Benzer olaylarda hiç bir kınama hatırlamıyorum ben mesela.

Ayrıca, sevgi pıtırcıklığı yapmayıp Emre Belözoğlu katili için ağlamadığım için ve Fenerbahçe'yi bu olay üzerinden eleştirdiğim için mesajlarım editlendi, konudan atıldım.

Biz Tüm Galatasaray camiası olarak bu olayı kınasak ve artık rakiplerimize tek küfür bile etmeyecek duruma gelsek dahi yarın 2-0 dan 3-2 olan bir başka maç sonucunda mahmut gibi rıdvan gibi aktörleri yine tv başlarında, emre gibi volkan gibi oyuncuları da saha içinde göreceğiz.

biz değişsek onlar değişmeyecek.

herkes kendi kapısının önünü süpürmeli, 1 tane aklı başında fbli yok mahmuta ya sen ne diyorsun hala diyecek
emreye volkana siz ne yapıyorsunuz diyecek.

gönül ister ki bu son olay herkese örnek olsun herkes ders alsın ama ilk olarak haftaya fener-bursa maçını izleyin görün.

Geri
Üst Alt