GSC Haber Kınama

Tiksiniyorum artık bu futbol ortamından, hiç bir heyecanı kalmadı. Lanet olasıca mafya bozuntuları Aziz gibi insanlar, siyasi aktörler def olup gitmeden futbol falan izlenmez bu ülkede.

Bir çok nedeni var. Benzer olaylarda hiç bir kınama hatırlamıyorum ben mesela.

Ayrıca, sevgi pıtırcıklığı yapmayıp Emre Belözoğlu katili için ağlamadığım için ve Fenerbahçe'yi bu olay üzerinden eleştirdiğim için mesajlarım editlendi, konudan atıldım.

Sevgi pıtırcığıyla alakası yok. Şiddet yanlısı tüm mesaj sahipleri konudan uzaklastırıldı. Fenerbahce'yi insanlık kuralları içerisinde istediğiniz kadar elestirirsiniz, Emre için Volkan için de geçerli bu tabi. Hatta birlikte de elestirebiliriz bunu. İnsanlık kuralları içeriğine dikkat yalnız. Rapora tekrar bakılıp eğer haklıysanız konu açılacaktır size tekrardan.

Ama sen kalkıp bu şekilde yargılayamazsın bizleri. Arkası boş bir itham çünkü bu. Bu da açık bir uyarı olsun sizlere. Tekrarlanmamasını rica ederim.

Aynen bu olayla birlikte iyice ayyuka çıktı, GSC Fenerbahçe medyasının maşalarından biridir. Utanmasalar şike diyen Selim Arda Üçer'i de kınayacaklar, GSC'nin 12numara ve ya antudan farkı kalmadı.
Yavaş gel.Her şeyin bir sınırı var.Bir sıkıntın varsa özel mesaj at bana anlat.

Yahu yapmayın etmeyin bir camianın futbol takımının komple ölme tehlikesi atlatmasının ne demek olduğunu bilmiyorsanız bi araştırın.

O adamlar ölseydi inanın olaylar daha güzel olmayacaktı. Aziz denen adam futboldan ilişkisi kesilmeyecekti. Mahmut uzaklaşmayacaktı.

Olaylar katlanarak büyüyecekti ki burada amaç bu ve ülke içerisinde fenerlilerin trabzonluları dövmesini, bıçaklamasını göreceksiniz.

Olayın durumu sanılandan daha ciddi.

Ülkede en alt tabaka futbol içi, orayı karıştırdın mı domino taşı etkisi yaratır. Şekil a işte fener taraftarı herkese saldırmaya başladılar. İyi yönetilemezse olayların sonu kötü yerlere gidecek

TFF'den olumlu cevap gelmezse riots'lar baslar büyük ihtimalle.

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.
Rüzgar eken fırtına biçer.

Durumu en iyi açıklayan sözler bence.

Şeffaf olmayan bir düzen şaibeden arınmamış iktidar,federasyon,klüpler,yöneticiler,hocalar,futbolcular ve hakemler varolduğu sürece ve biz milletçe bunlara arka çıktığımız sürece kınamak falan bana göre bütün pisliklere alet olmak gibi geliyor kim temiz kim mağdur kimi kınıyalım?

ben kinamiyorum arkadas, sonucta adamlar kendileri yapti bu isi, sonucu da görüyoruz planlari tikir tikir isliyor, ligler 1 haftaligina erteleneniyor ama fenerin bursa maci ileri bir tarihe aliniyor neden? cünkü bu sefer iki hafta dinlenecekler ve bunun sayesinde sakat futbolculari düzelecek, bizde kinama gönderecegiz öylemi? bir arkadas dedigi bu saldiri kim yaradi? tabiki fenere

ben kinamiyorum arkadas, sonucta adamlar kendileri yapti bu isi, sonucu da görüyoruz planlari tikir tikir isliyor, ligler 1 haftaligina erteleneniyor ama fenerin bursa maci ileri bir tarihe aliniyor neden? cünkü bu sefer iki hafta dinlenecekler ve bunun sayesinde sakat futbolculari düzelecek, bizde kinama gönderecegiz öylemi? bir arkadas dedigi bu saldiri kim yaradi? tabiki fenere
Adamin teki kafasindan vuruldu bilmiyorum farkindamisin. Ruh hastasi olmak gerekir bunun icin.
Yarari tartisilir zarari turk futbouna ama
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl la fener iki hafta mi oynamayacak? Hahah serefsizler.

ben de kınamıyorum arkadaş ...
hem hırsızlık yap şike yap şampiyon ol rakibin kupasının üstüne yat hem de mağdur ol ..
evet futbol insandan değerli değildir ama fener bu olayların çıkmasına zemin hazırladığı gibi hala suçu kendinde değil başkalarında aramaktadır.
beter olsunlar !
aileleri hariç.

Adamin teki kafasindan vuruldu bilmiyorum farkindamisin. Ruh hastasi olmak gerekir bunun icin.
Yarari tartisilir zarari turk futbouna ama
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o söför bilerek vurulmadi orasi kesin kaza ezeri adama denk geldi , simdi gercekten fenerin ötöbüsüne saldiri yapmak isteyen bir kisi pompali tüfekle mi gider veya bir keremi sikar? eger o kisi bir saldiri yapacak kadar ruh hastasiysa ne eder ne yapar daha agir bir sekilde saldirirdi.

Kınamanız gereken futbol fenerasyonu.. olayları bu noktaya onlar getirdi

o söför bilerek vurulmadi orasi kesin kaza ezeri adama denk geldi , simdi gercekten fenerin ötöbüsüne saldiri yapmak isteyen bir kisi pompali tüfekle mi gider veya bir keremi sikar? eger o kisi bir saldiri yapacak kadar ruh hastasiysa ne eder ne yapar daha agir bir sekilde saldirirdi.
Yani. Biksi, havan dururken pompalıyla olacak iş mi bu?

Geri
Üst Alt