- 18 Temmuz 2009
- 82.038
- 239.643
- 5.263
Sence Civ 7’ye baştan girmek mantıklı mıŞaka bir yana oyun muhteşem bu arada. İlk oyunu seven bunu daha da çok sevecek.
DLC manyağı olduğundan emin olamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence Civ 7’ye baştan girmek mantıklı mıŞaka bir yana oyun muhteşem bu arada. İlk oyunu seven bunu daha da çok sevecek.
Civ3 hariç hiçbir oyununu çıktığı yıl içinde oynamadım galiba. Aynı şekilde Paradox oyunlarını da çıktığı yıl oynamıyorum ama Civ7'yi çıktığı gibi oynamaya başlayacağım, özledim seriyi. Benim gibi özlediğim bir seriyse çıktığı gibi başla, oyunun gelişimine ve ek paketlerin etkisine doğrudan tanıklık etmek de ayrı bir keyif veriyor. Diğer türlü de geçen gin önerdiğim oyunlara bakabilirsinSence Civ 7’ye baştan girmek mantıklı mı
DLC manyağı olduğundan emin olamıyorum
Steam'de de yok aslında. Ben taksitle farklı bir yerden cüzdan kodu alıyorum, hem doğrudan Steam'den almama göre daha az fark ödüyorum hem de taksitli almış oluyorum. Steam döviz üzerinden çektiği için bankalar fark koyuyor, en mantıklısı cüzdan kodu almakŞu taksiti ps store a da getirmeleri şart 2.500 tl oyun yav dün ilk oyunu alacaktım ama onda Türkçe yokmuş sanırım konsol versiyonunda da.
Pc de farklı yollar bulmak daha kolay ve fazlasıyla var daha esnek tabi. Biz konsolda ps store da kaldıkSteam'de de yok aslında. Ben taksitle farklı bir yerden cüzdan kodu alıyorum, hem doğrudan Steam'den almama göre daha az fark ödüyorum hem de taksitli almış oluyorum. Steam döviz üzerinden çektiği için bankalar fark koyuyor, en mantıklısı cüzdan kodu almak
2.500 mü ne orada da fiyat taksit falanda yok. cyberpunk suan iyi yaEn son cyberpunk için böyle aylarca kafa açtı, oyun bok gibi çıktı sonrasında
No Mans Sky için değil miydiEn son cyberpunk için böyle aylarca kafa açtı, oyun bok gibi çıktı sonrasında

no mans sky oynuyom suanNo Mans Sky için değil miydi![]()
Steam'de de yok aslında. Ben taksitle farklı bir yerden cüzdan kodu alıyorum, hem doğrudan Steam'den almama göre daha az fark ödüyorum hem de taksitli almış oluyorum. Steam döviz üzerinden çektiği için bankalar fark koyuyor, en mantıklısı cüzdan kodu almak
Ben 3 gezegen keşfedip bırakmıştımno mans sky oynuyom suan
Kesinlikle diyecegim bir postSeks varsa
Bizde variz
cok iyiBen 3 gezegen keşfedip bırakmıştım
Nasıl oldu o oyun iyi güncelleme yapılıyor diyorlardı en son
RS Manhunt mı? Severimmanhunt severmisin
Adamın dalgası ayarlanacakmış diye aylarca anlattın yavNo Mans Sky için değil miydi![]()
Sonucta ayarlanabiliyorAdamın dalgası ayarlanacakmış diye aylarca anlattın yav
PSN bakiyeleri de aynı şekilde alınabiliyordu bitmediyse. Oyunfor gibi yerlere bak bakalımPc de farklı yollar bulmak daha kolay ve fazlasıyla var daha esnek tabi. Biz konsolda ps store da kaldık2.500 mü ne orada da fiyat taksit falanda yok.
![]()
Hint psn den aldım yav 1700 e geldiPSN bakiyeleri de aynı şekilde alınabiliyordu bitmediyse. Oyunfor gibi yerlere bak bakalım![]()