Kingdom Come Deliverance II

Sence Civ 7’ye baştan girmek mantıklı mı

DLC manyağı olduğundan emin olamıyorum
Civ3 hariç hiçbir oyununu çıktığı yıl içinde oynamadım galiba. Aynı şekilde Paradox oyunlarını da çıktığı yıl oynamıyorum ama Civ7'yi çıktığı gibi oynamaya başlayacağım, özledim seriyi. Benim gibi özlediğim bir seriyse çıktığı gibi başla, oyunun gelişimine ve ek paketlerin etkisine doğrudan tanıklık etmek de ayrı bir keyif veriyor. Diğer türlü de geçen gin önerdiğim oyunlara bakabilirsin

Şu taksiti ps store a da getirmeleri şart 2.500 tl oyun yav dün ilk oyunu alacaktım ama onda Türkçe yokmuş sanırım konsol versiyonunda da.
Steam'de de yok aslında. Ben taksitle farklı bir yerden cüzdan kodu alıyorum, hem doğrudan Steam'den almama göre daha az fark ödüyorum hem de taksitli almış oluyorum. Steam döviz üzerinden çektiği için bankalar fark koyuyor, en mantıklısı cüzdan kodu almak

Steam'de de yok aslında. Ben taksitle farklı bir yerden cüzdan kodu alıyorum, hem doğrudan Steam'den almama göre daha az fark ödüyorum hem de taksitli almış oluyorum. Steam döviz üzerinden çektiği için bankalar fark koyuyor, en mantıklısı cüzdan kodu almak
Pc de farklı yollar bulmak daha kolay ve fazlasıyla var daha esnek tabi. Biz konsolda ps store da kaldık :asd: 2.500 mü ne orada da fiyat taksit falanda yok. :(

manhunt severmisin

Pc de farklı yollar bulmak daha kolay ve fazlasıyla var daha esnek tabi. Biz konsolda ps store da kaldık :asd: 2.500 mü ne orada da fiyat taksit falanda yok. :(
PSN bakiyeleri de aynı şekilde alınabiliyordu bitmediyse. Oyunfor gibi yerlere bak bakalım 😃

Oynamadigim o kadar cok oyun var alip kenara koyuyorum. Su oyuna harcayacak vaktim olsa keske ama yok :(

1746512616642.webp

Kingdom Come Deliverance geliştiricisi Warhorse Studios, serinin iki oyununun satış rakamlarını duyurdu. Öncelikle, yaklaşık üç ay önce piyasaya sürülen devam oyunu Kingdom Come Deliverance 2 bugüne kadar 3 milyon adet satmış durumda.

Oyun daha önce sadece tek bir günde 1 milyon satmıştı ve 2 milyon satışa ise iki hafta sonra ulaşılmıştı. Devam oyunu, çıkışından iki yıl sonra sadece 3 milyon satışa ulaşan selefinden kesinlikle çok daha hızlı satılıyor. Kingdom Come Deliverance 2 için Yaz, Sonbahar ve Kış aylarında üç premium DLC geleceğini de hatırlatalım.

İlk oyun da hala satılmaya devam ediyor. Kingdom Come Deliverance sadece altı ay önce 8 milyon adet satılmıştı ve şimdi 10 milyon satış rakamını aştı. Elbette şu an için oldukça indirimli ancak Kickstarter’dan fonlanan bağımsız bir oyun olarak başlayan bir oyun için bu yine de etkileyici bir rakam.

Geri
Üst Alt