GSC Portal Kıraç: "Aysal kaybedilmemeli"

Futboldan anlayan adamlar gelsin şu yönetime. Gereksiz zombileri görmek istemiyoruz.

Ben kalmasından yanayım yönetimini değiştirip futbolu bilenlere emanet etmeli.

Büyük ihtimal güçlü kadro ile geri gelecek başkan. Benim korkum futbolcular ve teknik ekip istersen 100 milyon euroya profesyonel çalıştır git gide büyüyen kanserli hücreler var takımda.

Neşter vurmadığın sürece bu büyüyecek. Başkan burakla selçuk bu sene toparlayacak diye düşündü, bence ücretlerinide artırması bu ikisini kazanmak içindi ama bilmediği şey Türk futbolcu mentalitesiydi. Yanında yönlendirecek olmadığı için bu hale düştük ya.

İnşallah futboldan anlayan dominant bir yönetim kurar.

Büyük ihtimal güçlü kadro ile geri gelecek başkan. Benim korkum futbolcular ve teknik ekip istersen 100 milyon euroya profesyonel çalıştır git gide büyüyen kanserli hücreler var takımda.

Neşter vurmadığın sürece bu büyüyecek. Başkan burakla selçuk bu sene toparlayacak diye düşündü, bence ücretlerinide artırması bu ikisini kazanmak içindi ama bilmediği şey Türk futbolcu mentalitesiydi. Yanında yönlendirecek olmadığı için bu hale düştük ya.

İnşallah futboldan anlayan dominant bir yönetim kurar.

Biraz iş bilen yönetim şart tulun gibi adamlara kalırsak karanlık günler bizi bekliyor şimdi olduğu gibi

Geri
Üst Alt