Kırıkkale GSStore Açıldı!

Ya berat sorsam Kırıkkale'nin haritadaki yerini göstermezsin oturduğun yerden benim yaşadığım şehirle ilgili bana akıl veriyorsun.Hayat bilgisi dersi öğretmenine sorda anlatsın sana Kırıkkale insanının sosyolojik yapısını...

Ankaradan yozgata giderken yol üzeri kasaba gibi bir yer.

Halkı çirkef cimri bir o kadarda dolandırıcı.

Akrabamız var adamlar gittiğimizde bizi soymaya çalışıyor.

5 senedir gitmedim bir daha da gitmem.

BlueTapatalk

Kırıkkale halkı ekonomik olarak refah seviyesi yüksek bir halktır. Parasını sosyal alanlarda harcamayıda severler. Kafadan ön yargı ile buradaki adamlar yobaz gidip almaz demeden önce, avmyi ziyaret edip içindeki insanları görmen lazım. Bir çok genç gelip alışveriş yapıyor. Kız arkadaşı ile el ele geziyor. Biriside çıkmış Yozgara giderken gördüm gelmem falan demiş sanki Yozgat dediği yerde Paris :D Gelmemen kimseye birşey kaybettirmez arkadaşım :) Son olarakta bana göre mağaza zarar etmez. Zaten bir giyim firması ile ortak alana sahip. Galatasaray'a maliyet ile değil getiri ile açıldığını sanıyorum. Zarar edeceğini düşünmüyorum. En iyisi 6 ay sonra bekleyip görmek. Kapanmış mı yoksa duruyor mu görürüz.

UOTE="Fatih Karadag, post: 7937779, member: 14059"]Ankaradan yozgata giderken yol üzeri kasaba gibi bir yer.

BlueTapatalk[/QUOTE]

Öyle diyorsun ama renktas ünlü sosyolog berat yesir'e göre Kırıkkale'nin gençleri bu şehirdeki tek cadde olan Zafer caddesinde gece 12 den sonra Porsche, Ferrari gibi araçlarla yarış yapıyorlar.

Recep İçfındık' Alıntı:
Haritada şehir bilme rekorun var ama Kırıkkale ile ilgili bilmediğin bir çok şey olduğu da belli. Kırıkkale halkız ekonomik olarak refah seviyesi yüksek bir halktır. Parasını sosyal alanlarda harcamayıda severler. Kafadan ön yargı ile buradaki adamlar yobaz gidip almaz demeden önce, avmyi ziyaret edip içindeki insanları görmen lazım. Bir çok genç gelip alışveriş yapıyor. Kız arkadaşı ile el ele geziyor. Biriside çıkmış Yozgara giderken gördüm gelmem falan demiş sanki Yozgat dediği yerde Paris :D Gelmemen kimseye birşey kaybettirmez arkadaşım :) Son olarakta bana göre mağaza zarar etmez. Zaten bir giyim firması ile ortak alana sahip. Galatasaray'a maliyet ile değil getiri ile açıldığını sanıyorum. Zarar edeceğini düşünmüyorum. En iyisi 6 ay sonra bekleyip görmek. Kapanmış mı yoksa duruyor mu görürüz.

Ben kimseye yobaz demedim saçmalama, arkadaş benim tek söylemek istediğim şu Kırıkkale nüfusunun 4 te 3 ünü emekliler ve işçiler oluşturur emekli şehri olarak bilinir Kırıkkale alım gücü düşüktür...Benmi anlatamıyorum yoksa sizmi anlamiyorsunuz?

UOTE="Fatih Karadag, post: 7937779, member: 14059"]Ankaradan yozgata giderken yol üzeri kasaba gibi bir yer.

BlueTapatalk

Öyle diyorsun ama renktas ünlü sosyolog berat yesir'e göre Kırıkkale'nin gençleri bu şehirdeki tek cadde olan Zafer caddesindegece 12 den sonra Porsche, Ferrari gibi araçlarla yarış yapıyorlar.[/QUOTE]

abartmasak renktaş

Biriside çıkmış Yozgara giderken gördüm gelmem falan demiş sanki Yozgat dediği yerde Paris :D Gelmemen kimseye birşey kaybettirmez arkadaşım :)

Ben yozgata giderken gördüm fln demedim.

Bizzat gittim akrabalarım var dedim.

İnsaninada yobaz demedim.

Biraz akraba'dan dert yandım o kadar.

Neyse ben kaçar siz kapışın.

BlueTapatalk

Ben yozgata giderken gördüm fln demedim.

Bizzat gittim akrabalarım var dedim.

İnsaninada yobaz demedim.

Biraz akraba'dan dert yandım o kadar.

Neyse ben kaçar siz kapışın.

BlueTapatalk

Akrabalarınla yaşadığın sorunlardan yola çıkarak, bir şehrin ekonomik yapısını, içerisinde yaşayan insanları hırsız, cimri, dolandırıcı gibi vasıflar ile değerlendirebilme yeteneğinin olması da çok büyük bir yetenek. Tebrik ederim.. :)

Akrabalarınla yaşadığın sorunlardan yola çıkarak, bir şehrin ekonomik yapısını, içerisinde yaşayan insanları hırsız, cimri, dolandırıcı gibi vasıflar ile değerlendirebilme yeteneğinin olması da çok büyük bir yetenek. Tebrik ederim.. :)

Teşekkür ederim canım benim.

Ne kadar'da alınganmış bu kırıkkaleliler...

BlueTapatalk

Teşekkür ederim canım benim.

Ne kadar'da alınganmış bu kırıkkaleliler...

BlueTapatalk

ben amasyaliyim, kirikkaleli degilim.

benim ikinci boyutumda olan kisi sana bilip bilmeden konustugun icin tepki gostermis. mesela yine yaptin. bana kirikkaleli dedin ama varmi oyle bi argumanin, kanitin? ustelik ilk sayfadada yazdik.

neyse ne iste, olu yatirim ya da degil. kulup senle bilmiyor nereye acacagini. daha fazla uzamasin cevap verme. verme cunku verdigin cevaplar biseye benzemiyor. ve bende bu topicde tartismak istemiyom

ben amasyaliyim, kirikkaleli degilim.

benim ikinci boyutumda olan kisi sana bilip bilmeden konustugun icin tepki gostermis. mesela yine yaptin. bana kirikkaleli dedin ama varmi oyle bi argumanin, kanitin? ustelik ilk sayfadada yazdik.

neyse ne iste, olu yatirim ya da degil. kulup senle bilmiyor nereye acacagini. daha fazla uzamasin cevap verme. verme cunku verdigin cevaplar biseye benzemiyor. ve bende bu topicde tartismak istemiyom

Kırıkkaleli değilsen üzerine alınma.

Hem cvp veriyorsun hem cvp hakkı tanımıyorsun. Ama merak etme cvp felan yazmam sana artık.

İyi forumlar.

BlueTapatalk

Kırıkkaleli değilsen üzerine alınma.

Hem cvp veriyorsun hem cvp hakkı tanımıyorsun. Ama merak etme cvp felan yazmam sana artık.

İyi forumlar.

BlueTapatalk

hayir, verdiginiz cevap ozel genel degil yani. (akraba olayi) hangi sehire ya da ulkeye dersen tepkim ayni olur. akrabalari soyuyor diye tum halka hirsiz dedi

o zaman tutarli olun, konustugunuz lafin arkasinda erkek gibi durunda; dunya turkiyeye barbar, yobaz ve gerici dediginde haklisiniz oyleyiz diyebilin. o zaman bunu diyen insanlara tepki gosterme hakkinizda kalmiyor.

Geri
Üst Alt