Kırım Referandumunda İlk Sonuçlar

Ozan Kesgin

Cezalı
Kırım'daki kritik referandumda geri sayım sürüyor. Saat 20.00 itibarıyla oy kullanma işlemi bitti. ABD ve AB referandumu sonuçlarını tanımayacağını duyurmuştu.

kirim-referandumunda-ilk-sonuclar-4166911.Jpeg

Seçim merkezlerinde oy sayma işlemi başladı. Kırım Cumhuriyeti'nin Sosyal ve Siyasi Araştırmalar Enstitüsünün sandık çıkış anketine göre, katılımcıların yüzde 93'ü Ukrayna'dan ayrılıp Rusya'ya katılma yönünde oy kullandığı ileri sürüldü.

tayyip daha iyi bilir referanduma gerek yok

zaten yüzde 85'i Rusmuş Kırım da yaşayan

Kırım tatarları da protesto etmişti referandumu

Su Kirim olayinin uzun vadede etkisi Türkiyeye Suriyeden daha fazla olacak. Ama Suriye politikasinda dayak yiyen hükümet caresizlik tükenmislik ve cökmüs dis politikadan Kirima yönelemiyor.

bopcular ne oldu ????????????????????

yemedi degilmi ???

allah kirim tatarlarinin yardimcisi olsun

cakma dünya liderlerininde belasini versin

Filistine sahip çıktığın gibi soydaşlarımiza da sahip çıksaydın keşke tayyip

**tapatalk**

Su Kirim olayinin uzun vadede etkisi Türkiyeye Suriyeden daha fazla olacak. Ama Suriye politikasinda dayak yiyen hükümet caresizlik tükenmislik ve cökmüs dis politikadan Kirima yönelemiyor.

Valla ABD düşünsün onu da. Tek bize zararı yok. Hem her b*kumuza karışıyor zaten.

sözde referandum bizi bu kadar ilgilendiren bir konuda sessiz kalıp olan biteni sadece dışarıdan izlememiz gerçekten çok acı

Belliydi zaten. Rusya vatandaşlarının da gelip oy kullandığı konuşuluyordu. Normal bu sonucun çıkması.

işin ilginci sanki çok diplomatik başarımız varmış gibi çok lafımız geçiyomuş gibi bize koşuyorlar . filistin de suriye de başarısız oldu hükümet zaten kırım lılar bizden neden minnet arıyorlar anlamıyorum gidin ab ye abd felan boşuna bizimle zamanınızı tüketmeyin.

seni kim adamdan sayar rte?sana mi kaldi kirima müdahale etmek?ruslar istedigini yapar,sende bakmaklan yetinirsin ancak.dünya liderimis pehhh.

Rte kim ya. Anca konuşur hulogcular alkışlar. Yurtdışında kim takar onu.

Kırım tatarlarının kıyameti olacak yazık. Bugün okudum sanırım bi tatar cesedi bulunmuş. Ondan önce de kırımların olduğu otel yandı ne hikmetse karşıdaki itfaiye yanıp bitip kül olduktan sonra gelmişti.

Silahlar eşliğinde sözde referandum!

Geri
Üst Alt