KİRLİ OYUNUN PARÇASI OLMAYACAĞIZ!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

861c12.jpg

Başkan Ünal Aysal, GSTV'de tarihi bir açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Cocuklarin emeklerine yazik oldu..ama baskan bu karari aldiysa bir bildigi vardir..

Helal olsn herkez alamaz böyle karar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu pis tiyatronun figüranı değiliz dedi, saygı duyuyorum ve destekliyorum.

Habere başkanımızın konuşması eklenmiştir.

türkiyede spor çok yakın zamanda bitecek, buna futbolda dahil olacak bunun sorumlusu şike hükümlüsü zat ve onu koruyup kollayan,ona destek olan zavallı kurumlardır.

Cocuklarin emeklerine yazik oldu..ama baskan bu karari aldiysa bir bildigi vardir..

Renkdaşım bazen zor kararlar alabilmek için çok önemli olarak gördüğün şeylerden feragat edebilmelisin. Dik duruş dediğiniz şey o kadar kolay birşey olsa şikeci ve jimnastikçilerde de olurdu. Ama sadece Galatasaray'da var. İşte tam da bu yüzden!!

Renkdaşım bazen zor kararlar alabilmek için çok önemli olarak gördüğün şeylerden feragat edebilmelisin. Dik duruş dediğiniz şey o kadar kolay birşey olsa şikeci ve jimnastikçilerde de olurdu. Ama sadece Galatasaray'da var. İşte tam da bu yüzden!!

itrazim yok.ama sadece tepki olarak bu maca cikmama ile kalirsalar o zaman elestirmeye baslarim erman hocam..

Helal olsun sana baskan!!!

Sikeciler gibi yalan tehdit ve laf üretmeyiz!!!

Icraat yapariz icraat!!!

Öl de ölelim!!!

Cumhurbaskani secimlerinegir, secilmezsen ne oliyim!!!

itrazim yok.ama sadece tepki olarak bu maca cikmama ile kalirsalar o zaman elestirmeye baslarim erman hocam..

Orası öyle tabi ki renkdaşım! Eğer turgay demirel fenerasyonu gelecek sene o koltukta kalırsa ve biz o ligde oynarsak zaten bu yönetim de bu kulüpte tez zamanda yer ile yeksan olsun!! O kadar diyorum.

Ama perşembe günü maçı oynayıp kupayı alsak bu kadar gurur duymazdım helal olsun diyorum tekrardan... İşte uzun zamandır beklediğimiz hareket buydu. Seviyemizi onlar gibi bozmadan G.te G.t diyebilmeliydik ve en sonunda dedik renkdaşım :D

Geri
Üst Alt