Kırmızı Koltukta Akif Emin Empak

Perché insisti per non imparare l'italiano?

Ti trovi bene con il tuo nuovo coinquilino?

Secondo te qual è la città più bella in italia che hai visto?

se hai visitato sia Praga sia Parigi secondo te e' vero che e' più bella Praga?

Eboue>Veysel>Sabri>Salih

Sence nasil?

kısa kulvar sürat pateni ne kadar saçma bir spor değil mi akif?

Birkac saatten cevaplayacagim sorulariniz arkadaslar kusura bakmayin misafirim var.

Tapanca

misafirin ders çalışmaya gelen kız mı yoksa goy goya gelen erkek mi ? ;)

Akifcim nasılsın?

Herkesin bildiği gibi birkaç aydır yurtdışındasın.Bu süre zarfında başından geçen en ilginç olay neydi?

Ya da oralarda normal karşılanıp Türkiye'de tuhaf kaçabilecek/insanlara garip gelen, ayıplanacak hal ve hareketler gözlemledin mi?

Paylaşırsan sevinirim.

Hayatımda boyunca gördüğüm en güzel kadınların hayat kadını olarak geçimini sürdürmeleriydi. Türkiye'de televizyonda görüp beğendiğimiz kadınlar yanlarında çirkin kalır, gerçekten şaşırmıştım.

Burada sevgili kurumuna sadakat çok ciddiye alınan bir şey değil, bunu görünce biraz şaşırmıştım açıkçası. Sevgilisi olduğunu söyleyen bir kıza bile ısrarla yürüyen tipler çok. Sadakat de çok yaygın bir huy değil açıkçası.

Kaç dil biliyosun

Türkçe ve İngilizce biliyorum. İtalyanca'yı da anlayabiliyorum ama konuşmakta zorlanıyorum.

Türkiye dışında yaşamaya başladıktan kaç dakika sonra "ulan Türkiye'de bizim gençliğimiz çürüyormuş" dedin?

2-3 günümü aldı. :D

İyidir kanki seni sormalı asıl.

Perché insisti per non imparare l'italiano?

Ti trovi bene con il tuo nuovo coinquilino?

Perché mi dispiace lingua Italiano.

No, non bene. Uno ragazzo terribile.

Secondo te qual è la città più bella in italia che hai visto?

se hai visitato sia Praga sia Parigi secondo te e' vero che e' più bella Praga?

Firenze e non capisco. :D

en sevdiğin pokemon hangisi ? ;)

Charmeleon abi.

Eboue>Veysel>Sabri>Salih

Sence nasil?

Aynen öyle.

Sence bu forumda yeterli düzeyde sevgi ve saygı var mı?

Eskiye kıyaslarsak var diyemem. Ama olması için uğraşıyoruz.

misafirin ders çalışmaya gelen kız mı yoksa goy goya gelen erkek mi ? ;)

Rose geldi abi film izlerken uyuyakalmışız. :D

Bizi bekletmek hoşuna gidiyor mu ?

Yok baya mahçup oldum açıkçası. :D

Aslen nerelisin ?

Ne zamandan beri yurtdışındasin ?

Ne okuyorsun?

Bu 3 soruma cevap verirmisin knk

Neden Siena ?

Forumda en çok güldüğün insan ?

Üye olduktan sonra uzun bir süre yoktun son günlerde daha çok aktifsin o süre zarfinda neden forumda aktif bulunmadın ?

Ben bu koltuktayken şike olayı patlak verdi resmen unutuldum.:D Ne işle meşgulsün ? Forumu genel olarak nasıl buluyorsun?

Neden Siena ?

Forumda en çok güldüğün insan ?

Üye olduktan sonra uzun bir süre yoktun son günlerde daha çok aktifsin o süre zarfinda neden forumda aktif bulunmadın ?

Tek tercihimdi.

Okan & Çağlar + Refik Akkülah

Forum 2006'da açıldı normalde, 2006-2009 arası aktiftim. 2010-2012 arası uğramadım. Eski arkadaşlar falan yoktu çekici gelmedi ama şimdi tekrar alıştım.

Ben bu koltuktayken şike olayı patlak verdi resmen unutuldum.:D Ne işle meşgulsün ? Forumu genel olarak nasıl buluyorsun?

Öğrenciyim. Forumu genel olarak düşüşte görüyorum, eskiden daha nitelikli konular açılırdı daha dişe dokunur tartışmalar dönerdi ama elbet aynı havayı yakalarız.

Geri
Üst Alt