Kırmızı Koltukta Arif Ulu!

gelmis gecmis en onemli 3 almanci kimdir
Johannes Gutenberg (Kitap..)

Wolfgang von Goethe (Sanat ve Edebiyat)

Einstein (Bilim)

Gördüğünüz gibi ben eğitimden ve bilim den yanayım. ;)

Tabiki Marx ve (malesef) Hitler de sayılması gerekir.

ne yiyip ne icersiniz?

kizlarla araniz nasil?

en sevdiginiz film?
Yemek yemesini çok severim. Aile den dolayı Türk yemekleri mevcuttur, lakin hindistan ve asya mutfağını da çok severim.
Ben bu konuda baya uluslararası takılırım.

En sevdiğim türk yemeği İskender
Normal herkesin yedi şeyler diyelim :) ama... Pek kahvaltici değilim. Et ve Salam ürünleri severim..güzel bir İtalyan peyniri olursa mutlu olurum. Illaki çok lüks birşey olması şart değil, ama ürün kaliteli olmalıdır.

Şu ve Soda hariç pek başka birşey içmem.

Film sorusunu zor cevaplarım.. bunu bir düşünüp sonra cevaplarım :)

Şu anda bekarlık Sultanlık derim :/
Kız avcısı değilimdir. Daha çok eğitim hayatıma / kariyer inşaatına (Üni, Master) odaklandım. Anne, Baba da bastırıyor bu konuda :D

1- forumda futbol bilgisini en cok takdir ettigin kisi kim?

2-forumdan birinin eski sevgilisi ile cikmak durumunda kalsaydin, kimi zevklerine guvenirdin?

3- kiz olsaydin forumdan kiminle gonul iliskisi kurardin. (tek gecelik)

Moderasyona dahil edilmememiz hakkindaki dusunceniz nedir
Gscimbom.comu demokratik bulur musunuz

Moderasyona dahil edilmememiz hakkindaki dusunceniz nedir
Gscimbom.comu demokratik bulur musunuz
Resmi olarak demokrasi vardır ;)

Gerçekte "Keramettin ve Ötekilerin" yürütdü bir Ataerkillik mevcuttur.

Şakalaşmayı ve bireysel özgürlüğümü çok sevdim için şimdiye kadar MOD için bir adım atmadım. Çokça teklifler geldi, lakin yıllık da anlaşamadık.

1- Almanca ve Türkce haric bildiginiz bir dil var mi Herr Ulu?

2- Futbol haric ilgi duydugun spor dali var mi ?

3- Kitap okur musun?

4- Brokoli sever misin?

Guiness içen birisi adam gibi adamdır....

Soru:

kendini 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz mesleki hayatında.

Madem oturduk koltuğa...biraz da ben kendimden birşeyler anlatayım.

27 yaş, yüksek lisans yapan bir Üniversite öğrencisiyim. 2008 de GSC maceram başladı.. o gün bu gün bitmeyen bir aşk hikayesi gibi beraber olduk.

Medya, Iletişim ve uluslararası Işletme / Management bilgi alanlarım. Kendimi kreatif ve bir filozof/artist gibi görüyorum. Basit insanlar ve hayatlardan sevk almam.
Hep bardağı yarım dolu görürüm.

Şaşıran olabilir ama ilk resmi Galatasaray maçım, Konya daki Süper Kupa maçı idi Eskişehir'e karşı. Karşı (EsEs) tribün de abim ve kuzen vardı, ama ben, Eskişehirli olmama rağmen GS tribün de takımı destekledim. Bu da böyle bir hikayem :)

GSC benim için sadece bir futbol forumu değil. Edebiyat, kültür, eğlence konular da çokça mevcuttur. GSC yi özel yapan da bu dır.

Burda çokça renkdaş tanıdım ve adeta bir "aile" olduk. Bu samimi aile ortamı da GSC yi farklı kılan dır, anonim sosyal medya devirde. Çokça zaman geçirdim ve sevdiğim bir yer dir GSC. Mod ve Admin arkadaşlara burdan teşekkürlerimi yolluyorum yaptıkları katkıları için.

Mizah ve espiri yapmasına bayılırım ve herkesin beğenmedini de bilirim :)
Burasını hep (olması gereken gibi) bir sanal alem gibi gördüm. Daha farklı olabilirsiniz ve farklı rollere girebilirsiniz...
Gerçi gerçek hayatta da sinir den uzak, neşeli birisiyim. Sabırlı birisiyim ama çok düşünen de. Başka sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım.

İnşallah hep beraber daha çok mutlu ve başarı dolu yıllar yaşarız.

Sizin 'GSC Arif Ulu'

1- Almanca ve Türkce haric bildiginiz bir dil var mi Herr Ulu?

2- Futbol haric ilgi duydugun spor dali var mi ?

3- Kitap okur musun?

4- Brokoli sever misin?

1. Fransızca ve İngilizce

2. Futbol tek spor aşkım diyebilirim

3. Kitap okumayı pek sevmem... Daha "görsel" birisiyim. Film, video benim işim.

4. En sevdiğim sebze değil, ama olursa hayır demem

Arifciğim selam. Aslen Eskişehir'li olduğunu biliyorum. Burada yaşamak ister miydin? Geldiğinde bir kahve içmek isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arif genç 1 yıldız adayı futbolcu olsaydın, fener ve bizden transfer teklifleri aldın diyelim.Fener yıllık 3.5 milyon euro verdi biz 1.5 milyon kimi tercih ederdin.

Arifciğim selam. Aslen Eskişehir'li olduğunu biliyorum. Burada yaşamak ister miydin? Geldiğinde bir kahve içmek isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah memeleketdaş :)

Eskişehir'miz çok güzel ...bilen bilir.

Bazen en azından bir 1-2 yıllık Tecrübe olsun isterim, lakin Almanya daki düzenine alıştımı da biliyorum ve zorluk çekeceğim.

Şimdilik Bursa mutluyum, gerçi Diploma yı aldıktan sonra illaki Almanya da kalacağıma dair bir planım yok. Dünya da o kadar güzel yerler varken...

Geri
Üst Alt