Kırmızı Koltukta Arif Ulu!

Okulda hocaların yoklama alırken Arif Ulu dediğinde hiçç uUuuUUuuu diye uluduğun oldu mu.

Ekli dosyalar

• IMG_20190805_224225.webp
    IMG_20190805_224225.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 25
Madem oturduk koltuğa...biraz da ben kendimden birşeyler anlatayım.

27 yaş, yüksek lisans yapan bir Üniversite öğrencisiyim. 2008 de GSC maceram başladı.. o gün bu gün bitmeyen bir aşk hikayesi gibi beraber olduk.

Medya, Iletişim ve uluslararası Işletme / Management bilgi alanlarım. Kendimi kreatif ve bir filozof/artist gibi görüyorum. Basit insanlar ve hayatlardan sevk almam.
Hep bardağı yarım dolu görürüm.

Şaşıran olabilir ama ilk resmi Galatasaray maçım, Konya daki Süper Kupa maçı idi Eskişehir'e karşı. Karşı (EsEs) tribün de abim ve kuzen vardı, ama ben, Eskişehirli olmama rağmen GS tribün de takımı destekledim. Bu da böyle bir hikayem :)

GSC benim için sadece bir futbol forumu değil. Edebiyat, kültür, eğlence konular da çokça mevcuttur. GSC yi özel yapan da bu dır.

Burda çokça renkdaş tanıdım ve adeta bir "aile" olduk. Bu samimi aile ortamı da GSC yi farklı kılan dır, anonim sosyal medya devirde. Çokça zaman geçirdim ve sevdiğim bir yer dir GSC. Mod ve Admin arkadaşlara burdan teşekkürlerimi yolluyorum yaptıkları katkıları için.

Mizah ve espiri yapmasına bayılırım ve herkesin beğenmedini de bilirim :)
Burasını hep (olması gereken gibi) bir sanal alem gibi gördüm. Daha farklı olabilirsiniz ve farklı rollere girebilirsiniz...
Gerçi gerçek hayatta da sinir den uzak, neşeli birisiyim. Sabırlı birisiyim ama çok düşünen de. Başka sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım.

İnşallah hep beraber daha çok mutlu ve başarı dolu yıllar yaşarız.

Sizin 'GSC Arif Ulu'
Aslan kardeşim benim, seviyorum seni.

Forumda fotoğrafını görmek istediğin veya tanışmak istediğin bir üye var mı ?

geçen 2 tane koltuğa 7 bin verdim koltukla ilgili sormak istediğiniz birşey var ise bende cevaplayabilirim.

geçen 2 tane koltuğa 7 bin verdim koltukla ilgili sormak istediğiniz birşey var ise bende cevaplayabilirim.
Sevgilim ile güzel bir hafta sonu geçirdik.
Malesef çıkmayan lekeler var kayınpederin sevdiği kırmızı deri koltuk da.
Ne yapmalıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Geri
Üst Alt