- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Eurovision'un assolisti karşınızda
@Berke Deniz
Tüm sorularınızı içtenlikle cevaplayacak
Forum kurallarına dikkat ederek istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günde 1.5 - 2 litreye yakın su bana yetiyor. Yaklaşık 500 ml'de cold brew/filtre içince günü geçiriyorum. Birde kola var yaklaşık 500-750 ml.yeteri kadar su içiyor musunuz
Admin olarak @Keramettin TANRIVERDİ derim. Aslında daha çok seviyorum ama admin olarak bazen tak tak küfür ediyor, o yüzden o.En sevmediğin Admin
En sevmediğin Super Moderatör
En sevmediğin Mod
Var mı onlar?Allah mi seytan mi?
Reis 4.5 yıllık bir ilişkim var. Şu an düşünmüyorum fakat 2 seneye ne olup biteceğini bilemeyizevlenmeyi düşünüyo musun?
Günde 1.5 - 2 litreye yakın su bana yetiyor. Yaklaşık 500 ml'de cold brew/filtre içince günü geçiriyorum. Birde kola var yaklaşık 500-750 ml.
Ama neden bunu ciddi cevapladım bilmiyorum
Al iste bi dinsiz dahaVar mı onlar?
O kim dayıÖptüm canım
Kurşunlu ya gittin mi?
Reis kola zero hoşuma gidiyor yaciddi soruydu yaw ama cola fazla gibi
İlk kez duydum abi yav tro mekanı filan mı?Hay senin
Bursa, kurşunlu
Bu arada sevmediğim değil daha az sevdiğim diyelim bu soruya daAdmin olarak @Keramettin TANRIVERDİ derim. Aslında daha çok seviyorum ama admin olarak bazen tak tak küfür ediyor, o yüzden o.
Sup Mod @Uğur İz
Mod @Musap Aydinli
Bu arada şu an çok yoğunum baktıkça cevaplayacağım
Bursa ne yapıyorsun sen yavrum, gezmek için markete Coca Cola zero almaya mı gidiyorsunİlk kez duydum abi yav tro mekanı filan mı?
Ya dayıcım Kurşunlu'da ne var gözünü seveyim?Bursa ne yapıyorsun sen yavrum, gezmek için markete Coca Cola zero almaya mı gidiyorsun