- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Uyumadım reisUyudun mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumadım reisUyudun mu ?
Nasıl gidiyor hayat ?Uyumadım reis
Monoton ya, akşam 9-9.30 gibi dışarı gece de bu saatlerde eve gir et. Diğer gün yine aynı. Üniversitenin son senesi zaten bir daha sanmıyorum bu kadar vakit olacağınıNasıl gidiyor hayat ?
Uyudun mu?Monoton ya, akşam 9-9.30 gibi dışarı gece de bu saatlerde eve gir et. Diğer gün yine aynı. Üniversitenin son senesi zaten bir daha sanmıyorum bu kadar vakit olacağını
Uyumadım dayı, birazdan uyurumUyudun mu?
O kim?Necati abilere olan sevgin nereden geliyor?
TrolarO kim?
Para para paraAramizdaki dostluk seviyesini 3 kelimeyle ozetlemeni rica edecegim
Peki ikisi birden kör bir kuyuya düşse birini kurtarmak zorunda olsan hangisini kurtarırdın?
Para para para
Peki ikisi birden kör bir kuyuya düşse birini kurtarmak zorunda olsan hangisini kurtarırdın?
He iyi insanlar yav delikanlılar. Çoğu erkekten delikanlıdırlar belkiTrolar
Aak'yi kurtarır gibi yapıp son anda fatih hocanın selamı var diyip çıktığı yere geri sokardımPeki ikisi birden kör bir kuyuya düşse birini kurtarmak zorunda olsan hangisini kurtarırdın?
3 kelimeyle özetlenemeyecek kadar kabarığım sana...Aramizdaki dostluk seviyesini 3 kelimeyle ozetlemeni rica edecegim
12 şarj cihazı yok 3310 alayımBerke yi kendin gibi hayırsız mı sandın ustat? Ordan bi iPhone 12 ateşle aramızdaki buzlar erisin bari
Ayıp olmadı mı sankiAak'yi kurtarır gibi yapıp son anda fatih hocanın selamı var diyip çıktığı yere geri sokardım