Kırmızı Koltukta Emre Saykal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habib'in bu hırboluklarına karşın ne gibi bir yöntem izlemeliyiz sence?

Akşam konuşup karar verelim. :shame:

Değişik çocuksun, 2 türün var. Bazen gıcık bazen sevimli oluyorsun. Gıcık halinle yanıma yaklaşma. :sopa:

Insan sevdiği iş için uğraşmalı mı, yoksa ne iş yaptığının önemi yok para kazandırsın yeter mi?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zor soru başıma hiç böyle bir iş ve ortam gelmedi sanırım.

Adettendir;

En sevdiğin yemek?

En sevdiğin kitap?

En sevdiğin film?

En sevdiğin tarihe ismini kazımış insan?

Dünya'da en önemli gördüğün buluş?

En sevdiğin başkan?

En sevdiğin futbolcu? (futbolu bırakmışlar arasından da olabilir)

Hayallerin? Ne kadar uzak olduğunu düşünüyorsun?

Şu an ki durumundan memnun musun? (okul, iş, sosyal hayatın vs.)

Neyse ilk etapta bunlar yeterli sanırım. :D Kolay gelsin.

Sneijder transferi olursa verdiğin bir söz vardı onu ne zaman tutacaksın? Bisikletle bir atraksiyona yapacaktın.

Adettendir;

En sevdiğin yemek?

En sevdiğin kitap?

En sevdiğin film?

En sevdiğin tarihe ismini kazımış insan?

Dünya'da en önemli gördüğün buluş?

En sevdiğin başkan?

En sevdiğin futbolcu? (futbolu bırakmışlar arasından da olabilir)

Hayallerin? Ne kadar uzak olduğunu düşünüyorsun?

Şu an ki durumundan memnun musun? (okul, iş, sosyal hayatın vs.)

Neyse ilk etapta bunlar yeterli sanırım. :D Kolay gelsin.

Ev yemeği olarak, izmir köfte olabilir. Fareler ve insanlar olabilir ilk okul hocamın hediyesiydi ve hayatımda aldığım ilk hediye kitaptı, o yüzden sanırım. Yüzüklerin efendisi serisi olabilir. Tesla ve Büyük İskender diyebilirim. Elektrik ve bunun türleri tabi ki. Faruk Süren. Hagi ve Brezilya'lı Ronaldo. Pek hayalim yok. Daha çok plan var, onlarıda yavaş yavaş başlayıp bitiriyorum. Kim halinden memnun ki? :)

Sneijder transferi olursa verdiğin bir söz vardı onu ne zaman tutacaksın? Bisikletle bir atraksiyona yapacaktın.

Havalar soğuk diye ertelemiştik galiba ya. :uncomfortableness:

Adana kebap mı İskender mi?

Adana kebap tabi ki.

Bisiklette bir gün içinde yaptığın en uzun mesafe?

110 km civarıydı, 15-20 km'si sağanak yağmur altında geçmişti hiç unutamam.

Verdiğin sözleri pek tutmadığını biliyoruz. Hava soğuk, olmaz. Hava sıcak, olmaz. Başım ağrıyor, olmaz tarzı bahanelerle tutmadığın sözünü yerine getirmek konusunda neler yapmayı (!) düşünüyorsun ?

Ayrıca, bundan sonraki transfer dönemlerinde, sütten ağzı yanmış insan modeli çekincelerine kapılıp, bu tarz sözler vermekten imtina edecek misin ? Yoksa ben böyle iyiyim mi, diyorsun ?

İşkembe çorbası sever misin ? İndirim günlerini ve ürünleri takip edebilmek için özel bir yeteneğe sahip olmamız gerekir mi ?

Fenerbahçe gibi güzide bir camiaya karşı neden bu kadar kin ve nefret dolusun ?

Bu köhne yaşam yolculuğundaki olmazsa olmazın nedir ?

Keşke hiç yapmasaydım dediğin bir olay anekdotu verir misin ? Yaşamındaki en büyük hayal kırıklığı nedir ?

Gündelik yaşamında sıkça kullandığın kelimeler hangileridir ?

Hayvanlara kötü davranan insanlar hakkındaki düşüncelerini 1 paragraftan az olmamak üzere yazarsan, bizleri ziyadesi ile mesut edersin.

Özgür ve Eray'a karşı neden bu kadar kindar bir tavrın var ? Bunlara ek olarak Yiğit ve benden, neden nefret ediyorsun ?

Şimdilik bu kadar müsait oldukça devam ederim.

Verdiğin sözleri pek tutmadığını biliyoruz. Hava soğuk, olmaz. Hava sıcak, olmaz. Başım ağrıyor, olmaz tarzı bahanelerle tutmadığın sözünü yerine getirmek konusunda neler yapmayı (!) düşünüyorsun ?

Ayrıca, bundan sonraki transfer dönemlerinde, sütten ağzı yanmış insan modeli çekincelerine kapılıp, bu tarz sözler vermekten imtina edecek misin ? Yoksa ben böyle iyiyim mi, diyorsun ?

İşkembe çorbası sever misin ? İndirim günlerini ve ürünleri takip edebilmek için özel bir yeteneğe sahip olmamız gerekir mi ?

Fenerbahçe gibi güzide bir camiaya karşı neden bu kadar kin ve nefret dolusun ?

Bu köhne yaşam yolculuğundaki olmazsa olmazın nedir ?

Keşke hiç yapmasaydım dediğin bir olay anekdotu verir misin ? Yaşamındaki en büyük hayal kırıklığı nedir ?

Gündelik yaşamında sıkça kullandığın kelimeler hangileridir ?

Hayvanlara kötü davranan insanlar hakkındaki düşüncelerini 1 paragraftan az olmamak üzere yazarsan, bizleri ziyadesi ile mesut edersin.

Özgür ve Eray'a karşı neden bu kadar kindar bir tavrın var ? Bunlara ek olarak Yiğit ve benden, neden nefret ediyorsun ?

Şimdilik bu kadar müsait oldukça devam ederim.

Totem diyip geçiştirebilirim. :D

Ben böyle iyiyim sanırım. :D

İşkembe çorbası çocukluğumdan beri hiç denedim, pek bir fikrim yok, belki birisinin iknası ile deneyebilirim. İndirim olayı tamamen şans ve ayrılan zaman ile alakalı bir durum.

Fenerbahçe camiasıyla sorunum olduğu söylenemez, Aziz bey ve onun gibi 15-20 tane futbolu kötüleştiren kişiler yüzünden bu durumdayız.

Bu soru zor oldu sanırım.

Bir kız olayı, belki %100 pişman değilim ama; ''şöyle yapsam daha iyi olacaktı, böyle yapmasaydım'' tarzında şeyler. En büyük hayal kırıklığımda biraz karışık ve uzun hikaye aslında.

Kelime darağacım fena değildir siz büyüklerim kadar olmasada, ancak konuşmalarımdan bir kelime bulutu çıkarılsa; ''para-bilgisayar ve türevleri kelimeler-araba-alışveriş-bir kaç eski kökenli antik çağ ile alakalı kelimler'' sıralayabiliriz, özet olarak sıradan ve az bir sonuç çıkar.

Hayvan konusunda, yarama tuz bastın resmen abicim. 1 hafta içinde 1.5 yaşında ki kedim öldü. Hatta mahallede ki kedilerin çoğu teker teker yok oldu diyebilirim. Zehirlenmiş veya üstü beyaz beyaz olmuş şekilde bir kaç sokakta ciğer gördüm kaldırım köşelerinde vs... Zehir olayından şüpheleniyorum ama kimi nereye şikayet edeceksin durumu var. Hayvana zarar veren birisinin hayvanı geçtim bir cansız nesneden farkı yoktur gözümde. Özellikle hiç bir zararı olmayan kedilere zarar veren şahıslar ile ilgili daha fazla konuşursam ceza alabilirim. :)

Özgür'e sinirliyim adama 3 defa buluşma ayarlayalım dedim, en son evlerinin oraya gitmiştim ama adam telefonumu bile açmadı. :p Eray konusu uzun yıllara dayanan bir husumet, göğüs dekolteli bir kız der ve susarım. Yiğit abi ve senden nefret etme imkanım yok. Biraz yalakalık hiç kötü değildir. :p

Bu arada not olarak düşmeliyim ki, sizi forumda eskisi gibi daha aktif görmek isterim. :rose:

En son ne zaman seviştin?

Hayatını sürdüreceğin, bir yuva kuracağın insan ne gibi özelliklere sahip olmalı?

Aslında bize ne ama olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt