- 12 Ocak 2013
- 50.744
- 60.078
- 4.323
Perma yiyen bir üyeyi geri getirmeyi tercih etmem renktaş.Perma ban yemis bir üyeyi geri getirme hakkin olsa kimi secerdin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perma yiyen bir üyeyi geri getirmeyi tercih etmem renktaş.Perma ban yemis bir üyeyi geri getirme hakkin olsa kimi secerdin?
gerçekleri kimse sevmiyor anladığım o kimilleti sal artık
soru sormayacaksan uza birader
furkan![]()
Perma yiyen bir üyeyi geri getirmeyi tercih etmem renktaş.
benim apolitiksoru sormayacaksan uza birader
Yakın zamanlarda kişilik testi konusu açmıştım. Saddam, Rte filan aynı profil çıktım. Gücü elime aldığım zaman diktatörüm. Şimdi şu üyeyi geri getiririm dersem yalan atmış olurum. Çünkü zamanında bende permaladım.Meslegin siyasetcimi?
Görüşümüzü her yerde haykırıyoruz füns ne zaman söylememişiz. Peker reisinde dediği gibi Akılcılığı esas aldık.benim apolitik
görüşünü söyleyemeyecek insanlara sorum olmaz
çünkü çıkarına göre, durumuna göre cevap verecektir
pekerci olan birinin ne kadar akılcılığı olabilir furkGörüşümüzü her yerde haykırıyoruz füns ne zaman söylememişiz. Peker reisinde dediği gibi Akılcılığı esas aldık.
?koltuğu ünsal mı kırmızı teslim etti.
peşimde kendisi mizahi cevap veremem ahbabkoltuğu ünsal mı kırmızı teslim etti.
hey gidi hey bir aralar sen ben ünsal modduk
özlüyor musun o günleri
İlkokulda fen dersimiz vardı. Orda iskelet bir maket vardı vücut organları olan, en çok Akciğeri beğenirdim. Bir kapı gibi onu açınca kalbe ulaşıyorsun. Akciğer olurdum.Vücutta bir organ olsan hangisi olurdun renktas ? Saygılar