GSC Haber Kırmızı Koltukta Gökhan Sancak!

fransa'da kızlar teklif ediyormuş doğru mu?

Lanet olsun bu ülkeye dediğin oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır.

Almanya nın Fransa dan üstün olduğu hakkında ne düşünüyorsun.

Katılmıyorum. Milletiyle, kültürüyle Fransa'nın daha üstün olduğunu düşünüyorum.

Tavuk döner fırlatarak kavga ettiğiniz doğru mu?

Tamamen yalan.

su şişesiyle girdiğin 1 güzellik yarışması olduğu gerçek midir

ve kaybetmişsin sanırım

Eskide kaldı artık onlar :red:

Forumda en sevdiğin adam kim?

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~
Aydın Aslan'dı. Şehit oldu. Şuan Emrah Yıldırım ve Rahmi Aslan

1 Fransız 1 İngiliz 1 alman 1 de sen uçağa biniyor musunuz ? Bindikten sonra inebiliyor musunuz ?

İngiliz, alman, fransız ve ben uçakta seyahat ederken yardımcı pilot gelip "uçağın 1 motoru arızalandı birinizi atmamız gerek" der. Bunun üzerine fransız kalkar ve "yaşasın fransa" diyerek kendini atar. Sonra pilot tekrar gelir "diğer motor da arızalandı" der. Bunun üzerine alman kalkar ve "yaşasın almanya" der ve kendini atar. Pilot tekrar gelir "diğer motor da arızalandı" der ve ben ayağa kalkıp "Yaşasın Türkiye" diyip ingilizi tutar aşağıya attım.

Fransiz kizlari ve üniversiteleri hakkinda bilgi alabilir miyiz @Gökhan Sancak

Fransız kızları genel anlamda zayıf, beyaz tenli, giyinmeyi bilen, alımlı, asil ve seksi oluyor. Sigara ve kahveyi çok severler. Sigara ellerine çok yakışıyor. Sigarayı içmiyorlar, adeta onunla sevişiyorlar. Fransız hatunlar kendinden afrodizyaklıdır.

Üniversite konusunda ise çok detaylı bilgim yok. Ben üniversiteyi Türkiye'de okudum. O yüzden pek yardımcı olamayacağım.

fransa'da kızlar teklif ediyormuş doğru mu?

Arkanda şu an kaç kişi destek veriyor?

babam devid beckima benzetiyor annem kuzey tekinogluna benzetiyor arkadaslarim custin biyebıra benzetiyor (onu bilmiyom) ama şunu bilsinler ben kimseye benzemem onlar bana benzer.

fındık mı
kavun mu
karpuz mu

Arkanda şu an kaç kişi destek veriyor?

babam devid beckima benzetiyor annem kuzey tekinogluna benzetiyor arkadaslarim custin biyebıra benzetiyor (onu bilmiyom) ama şunu bilsinler ben kimseye benzemem onlar bana benzer.

Allah'a şükür destek verdiğimiz var, aldığımız yok.

Beni kendinle mi karıştırdın ulan Paçavra Yasin.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yazıklar olsun. Halbuki seni ben keşfetmiştim.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Geri
Üst Alt