- 1 Mayıs 2018
- 57.870
- 48.647
- 3.873
A G M ?
Hangisi çok dikkatli ol
ben gotcuyum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A G M ?
Hangisi çok dikkatli ol
Johnnie abi vs Jack abi?
@Hakan Motz
Erkek bir masöre isveç masaji yaptiriyorsun. 15. dakikada masör arkadaşın oklava kıvamında sertleştiğine tanık olsan ne tepki verirdin?
A G M ?
Hangisi çok dikkatli ol
Bu konuda önlem almak şart olduGçü olduğuna tüm paramı basarım
Edit: aynı anda yazmışız, evet gçülerin önlenemez yükselişi sürüyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafasina dagitmak istediğin uyelerden top 3
Red label evde duruyo dahaIkisinin entry level viskileri colalik
red label veya 7
biraz kaliteli istiyorsan
johnnynin double black ve jackin gentleman jack veya single barrel tavsiye ederim
sek icmek icin
Merhaba Hakan. İşinden memnun musun? Hollanda standartlarında kazancın idare eder mi?E-ticaret/ export olan mallarin kart kurek islerine ugrasiyom. Aydin.
Merhaba Hakan. İşinden memnun musun? Hollanda standartlarında kazancın idare eder mi?
kız arkadaşın ile akşam yemeğine çıkmak için plan yapıyorsunuz.
yemeğe gidiyorsun ama sevgilin ortalarda yok arıyorsun ama telefona cevap vermiyor. Bu sırada garson sürekli yanına gelerek, ne sipariş vermek istersiniz efendim diye seni bunaltıyor.
mekan seni yavaş yavaş boğmaya ve terlemeye başlıyorsun arka planda Mozart'ın "Die Entführung aus dem Serail" Saraydan Kız Kaçırma eseri çalıyor.
20 dakikanın sonunda yenge geliyor. kusura bakma haakanım, dayım rahatsızlandı onunla uğraştık diyor.
sende içinden hem sevgiline hemde dayısına küfrediyorsun ama olsun canım dayın iyi mi falan diye soruyorsun..
yemeği bir güzel yiyorsunuz ama o da ne bir bakıyorsun cüzdanı evde unutmuşsun. yengeye bu seferlik sen ödesen olur mu diyorsun..
yengede çantasını kurcalıyor hiçte param yok falan diyor. (o sırada bana mı güvendin o. Diye sövlenmeye devam ediyorsun) 1 kaç dakikalık kurcalama sonunda bu var olur mu diyerek, 100 dolar çıkarıp sana uzatıyor.
Dolarla temas ettiğinde hafif nemli olduğunu ve parladığını hissediyorsun
bu duruma ne tepki verirdin ?
Doğru cevabı ben söyleyebilir miyimkız arkadaşın ile akşam yemeğine çıkmak için plan yapıyorsunuz.
yemeğe gidiyorsun ama sevgilin ortalarda yok arıyorsun ama telefona cevap vermiyor. Bu sırada garson sürekli yanına gelerek, ne sipariş vermek istersiniz efendim diye seni bunaltıyor.
mekan seni yavaş yavaş boğmaya ve terlemeye başlıyorsun arka planda Mozart'ın "Die Entführung aus dem Serail" Saraydan Kız Kaçırma eseri çalıyor.
20 dakikanın sonunda yenge geliyor. kusura bakma haakanım, dayım rahatsızlandı onunla uğraştık diyor.
sende içinden hem sevgiline hemde dayısına küfrediyorsun ama olsun canım dayın iyi mi falan diye soruyorsun..
yemeği bir güzel yiyorsunuz ama o da ne bir bakıyorsun cüzdanı evde unutmuşsun. yengeye bu seferlik sen ödesen olur mu diyorsun..
yengede çantasını kurcalıyor hiçte param yok falan diyor. (o sırada bana mı güvendin o. Diye sövlenmeye devam ediyorsun) 1 kaç dakikalık kurcalama sonunda bu var olur mu diyerek, 100 dolar çıkarıp sana uzatıyor.
Dolarla temas ettiğinde hafif nemli olduğunu ve parladığını hissediyorsun
bu duruma ne tepki verirdin ?
anladim kanka peki paran olmadigi icin 20 dakikalik yurume mesafesinde olan pederin evine gidiyorsun.ordan kalkar birdaha arayip sormam
Yuh be yazıklar olsunordan kalkar birdaha arayip sormam
anladim kanka peki paran olmadigi icin 20 dakikalik yurume mesafesinde olan pederin evine gidiyorsun.
500-600 tl koparip eve uzama derdindesin. zile basiyorsun hafif gecikme ile atletiyle babaniz bey karsiniza geliyor. agzinda sigara anli terli bir vaziyette. babacim nasilsin diye elini öpuyorsun o da ne dolardaki sarimtirak tat ve nemli hisseyat pederde de var.
direkt annenizi soruyorsunuz. haa ablasina gitti bugun yok hadi oglum niye geldin cabuk soyle diyeee seni azarliyor?
bu durumda ne tepki verirdin? 600 lirayi almak mı, eve yürumeye devam etmek mi?