- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Kırmızı Koltuk'ta bu hafta eski adıyla Ali Kemal yeni adıyla @Kemal Y. Kürek konuğumuz olacak. Sorularınızı iletebilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Kemal Y. Kürek. Genelde nasıl işlerle uğraşıyorsunuz?
Pigmentleri kimden alıyorsunuz?Boya Sanayi Satis sektöründe çalisiyorum
Sayin @Keramettin TANRIVERDİ önerdigi Bu güzel ismi gururla tasiyorum.Y kürek isminden memnun musun
Biz y'leri p'leri severiz bu forumdaSayin @Keramettin TANRIVERDİ önerdigi Bu güzel ismi gururla tasiyorum.
Cesitli büyük Firmalardan geliyor. Ilginçtir bunlarin çogu Avrupaya gelmeden önce Gebze de denetim altinda oluyorPigmentleri kimden alıyorsunuz?
Avrupa mi Çin mi menşeiCesitli büyük Firmalardan geliyor. Ilginçtir bunlarin çogu Avrupaya gelmeden önce Gebze de denetim altinda oluyor
AvrupaAvrupa mi Çin mi menşei
M ciyizA M G hangisini daha çok seversin?
Çin sakın diyeyim o zamanAvrupa
Acikcasi kirmizi koltuk beklemistim sanirim @Emrah Duvar kardesimizin koltugun icine edip birakmis koltugu kahverengi buldum. Sikayetciyim@Emrah Duvar ın kırmızı koltukta sarhoş olup sızmasından şikayetçi misin @Kemal Y. Kürek
Hemcinsinizden ( herhangi biri olabilir , forum üyesi de olabilir isim vermeyin) cinsel ilişki teklifi aldınız mı, tepkiniz ne oldu?
Bana da aynısını verdiler Y.Kürek.Acikcasi kirmizi koltuk beklemistim sanirim @Emrah Duvar kardesimizin koltugun icine edip birakmis koltugu kahverengi buldum. Sikayetciyim
o zaman musap kirletti koltuğuBana da aynısını verdiler Y.Kürek.
Kendisi Cezali.. Umarim döndügünde bu konuya aciklik getiriro zaman musap kirletti koltuğu