Kırmızı Koltuk'ta Kemal Y. Kürek

En sevdiğin admin ve mod?
Acikcasi bir isim vermek dogru olmaz. Hepsi forum icin cok iyi calisiyor. Forumun kurallarina uymak önemli. Kurallara uyduktan sonra modlarimiz ve adminlerimizin hepsi cok yardimsever. Hepsini severim. Fifa Pro Clubs takimimizin kaptani @Keramettin TANRIVERDİ oldugu icin en fazla yakin oldugum admin kendisidir.

Galatasaraylı olma hikayen

Babam ve yakin bir aile dostumuz vardi ben ve aile dostumuzun oglu babalarimizla birlikte Galatasaray maclari izlerdik. 1993 dogumluyum yani futbola olan ilgimin arttigi yillarda UEFA kupasini kazanmistik. O mactan sonra mümkün oldukca Galatasaray maci kacirmadim ve öyle kaldi. Bahsettigim aile dostumuz ile izledigim son mac evimizde 3-2 kazandigimiz Real Madrid maciydi. Kendisi ayni yilda vefat etmisti. Cok iyi bir Galatasarayliydi kendisi. Babam futbola olan ilgisini kaybetti. Ben ise mümkün oldukca Galatasaray tutkusunu nesilden nesile vermeye devam edecegim insallah.

Küreği ilk eline alınca ne hissettin?
Keramettin sana daha buyuk bir kurek veremez miydi
Kürek ilk elime gectigimde cok büyük bir sorumluluk hissettim. Küregim topladigim tecrübeler ile birlikte gittikce büyüyecek. Büyük bir kürek her baba yigidin harci degil.

Geri
Üst Alt