Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
bana bi kürek verin almanyayı yerinden oynatayım sözü size mi ait
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir ben böyle bisey demedimbana bi kürek verin almanyayı yerinden oynatayım sözü size mi ait
rasim babanın kavuğu gibi nesilden nesile aktaracaksın küreğiKürek ilk elime gectigimde cok büyük bir sorumluluk hissettim. Küregim topladigim tecrübeler ile birlikte gittikce büyüyecek. Büyük bir kürek her baba yigidin harci degil.
Kolpayi bıraksormuyorum soru felan
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmetsana bir kez olsun ali kefal demek isterdim muhabbetim olmadığı için de diyemezdim..Şimdi ismin degisti ukte kaldığını bilmeni isterim hayat otelemeye gelmiyor anı yaşamak lazim
Ekli dosyayı görüntüle 129268
Nalbur de geç ne artistlik yapıyorsun?Boya Sanayi Satis sektöründe çalisiyorum
NalburNalbur de geç ne artistlik yapıyorsun?
@Oğuzhan Ölmez !!!Admir olsan forumdan kimi mıhlamak isterdin?
Kendisi çok saygıdeğer bir renkdaşımızdır daha fazla yorum yapmak istemiyorum@Oğuzhan Ölmez hakkındaki düşüncelerin, kendini tehdit altında hissediyorsan wow atıp cevap ver
Beni seveni yürekle severim beni sevmeyeni kürekle döverim.Birisini kürekle dövmeyi mi yoksa yürekle sevmeyi mi tercih edersiniz?
aramız nasıl
Teşekkür ederim gaddar diyenlere gelsinBaslarda biraz sallantili (tavirlarimdan kaynakli) oldukca dogru ve dürüst tanidim seni Cihan modum