- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu önceki sayfalarda acikladim. bazen yazdigim baska demek istedigim baska oldugundan kaynaklanabiliyor, veya cidden mactan sonra baya sinirlendigimde de olabiliyor. yoksa gercek hayatta hic öyle degilim ( tam bir sinan engin yalamasi olduŞaka bir yana neden aşırı agresifsin?
Daha ne tür koltuklar mevcutmor koltukta yarışmacı olmak ister misin dayım
Sarı, yeşilDaha ne tür koltuklar mevcut
kollansam, secim günü banlanmazdimBu arkadaş aşırı agresif kendisini tanımıyorum fakat Eşref Başkanı destekliyeci yorumlarımı alıntı yapıp “KES” demesi kendisinden yaşça büyüklere saygısı olmadığı gibi insana da saygısı yok.Adminler tarafından da kollanan birisi.
Sorum : Küçüklüğünde kötü bir olay mı yaşadın?
irfan can egribayat 3-5 mio fislerdim10m avron olsa Galatasaray a kaç para sadece transfer için verirsin?
En çok ban yiyen mod bu adam. Nasıl kollanma bu?Bu arkadaş aşırı agresif kendisini tanımıyorum fakat Eşref Başkanı destekliyeci yorumlarımı alıntı yapıp “KES” demesi kendisinden yaşça büyüklere saygısı olmadığı gibi insana da saygısı yok.Adminler tarafından da kollanan birisi.
23 yapip birakacagim ban yemeyi xd (21 deyim)En çok ban yiyen mod bu adam. Nasıl kollanma bu?![]()
Apo ya bekliyorum birini23 yapip birakacagim ban yemeyi xd (21 deyim)
Başka bir üye aynı tip yorumlar yapsa sınırsız ban yemişti.Dediğimi anlayan anladı.En çok ban yiyen mod bu adam. Nasıl kollanma bu?![]()
o heriften biktim artik, cidden biktim. Apo efsanesi bitmistir umarim artikApo ya bekliyorum birini
Bu arkadaş aşırı agresif kendisini tanımıyorum fakat Eşref Başkanı destekliyeci yorumlarımı alıntı yapıp “KES” demesi kendisinden yaşça büyüklere saygısı olmadığı gibi insana da saygısı yok.Adminler tarafından da kollanan birisi.
kes icin perma ban yemezsinBaşka bir üye aynı tip yorumlar yapsa sınırsız ban yemişti.Dediğimi anlayan anladı.
Forum kurallarını baştan sona okudum.Bu arkadaş bana durduk yere konu onunla alakasız iken “KES” yazdı.Sonuç raporladım hiçbirşey yapılmadı.Eğer insanların düşüncelerine karşı KES yazmak serbest ise bilelim.Kollandığını ispat eder misin?
Forum kurallarını baştan sona okudum.Bu arkadaş bana durduk yere konu onunla alakasız iken “KES” yazdı.Sonuç raporladım hiçbirşey yapılmadı.
Seçim günü imparator Fatih Terim e küfür edene kadar hiçbirşey yapılmadı.Hiç bir şey yapılmadığının kanısına nasıl vardın?