- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
ben mi terime o gün küfür ettimSeçim günü imparator Fatih Terim e küfür edene kadar hiçbirşey yapılmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben mi terime o gün küfür ettimSeçim günü imparator Fatih Terim e küfür edene kadar hiçbirşey yapılmadı.
Seçim günü imparator Fatih Terim e küfür edene kadar hiçbirşey yapılmadı.
Musapla ayni koltukta oturmak isterdim nasip degilmis saglik olsun
2010 dan beri foruma üyeyim çoğu zaman dışardan takip ettim yorum yazmadan.Galatasaray efsanesi Fatih Terime ağır bir laf edip 2-3 gün ceza ile biri kurtarıyorsa kayrılıyor demektir.Yine yanlış. Ceza alma sebebi bu da değildi ama etkenlerden biri buydu evet.
"Kes" demek MYC sebebi değildir eğer süreklilik arz etmiyorsa, forumun yaptırımlarından biri de "uyarı"dır, demin mesajlarına baktım o gün de adminler üzerinden iftira atmışsın Eşref seçilince ne olacak, Eşref seçildi noldu gibisinden yanlış üstüne provoke etme amacı taşıyan mesajlar da yazmışsın.
Şimdi sen burada üsluptan, erdemden bahsediyorsun ama benim gördüğüm iki kere ki belki fazlasını da yapmışsındır, forum yönetimine aleni iftira atıyorsun ve bu attığın iftiralara rağmen de hala senin yazmana izin veriyoruz. Seni kayırmış mı oluyoruz şimdi?
ha sunu söylim: Sanirim terime bi kere bir sey dedim diye 1-2 ay yemisligim vardi zamaninda.2010 dan beri foruma üyeyim çoğu zaman dışardan takip ettim yorum yazmadan.Galatasaray efsanesi Fatih Terime ağır bir laf edip 2-3 gün ceza ile biri kurtarıyorsa kayrılıyor demektir.
İsteyen sınırsız ban atabilir bana Galatasaray sevgisini bitiremezsiniz.
hakkini helal et, ex moddash. güzel günlerdi .dSeni uyarmaktan çok yoruldum be Musap![]()
Her yerin bir dinamiği vardır, hocaya edilen her lafı ihraç etsek forumda adam kalmaz. Yaptırımlar forum yönetiminin kararıdır, buna hakim değilsen yönetime iftira atamazsın, hakim olsan da iftira atamazsın zaten.2010 dan beri foruma üyeyim çoğu zaman dışardan takip ettim yorum yazmadan.Galatasaray efsanesi Fatih Terime ağır bir laf edip 2-3 gün ceza ile biri kurtarıyorsa kayrılıyor demektir.
İsteyen sınırsız ban atabilir bana Galatasaray sevgisini bitiremezsiniz.
Bana edilen lafın aynısını size edeyim sizde uyarı verin geçin madem Keramettin Bey .Uyarınız anlaşıldı cevabım.Her yerin bir dinamiği vardır, hocaya edilen her lafı ihraç etsek forumda adam kalmaz. Yaptırımlar forum yönetiminin kararıdır, buna hakim değilsen yönetime iftira atamazsın, hakim olsan da iftira atamazsın zaten.
Yüz yüze görüştüğüm adamlar en çok ceza verdiğim adamlardır ayrıca burada, kimseye de iltimas gösterilmez.
Bir daha süreçlere hakim olmadan kimseye iftira atmazsan sevinirim.
Bu çocukça üslubuna şaşırmadım, zaten değer yargıları kuvvetli biri olsan hakim olmadığın konularda kimseye iftira atmazdın.Bana edilen lafın aynısını size edeyim sizde uyarı verin geçin madem Keramettin Bey .Uyarınız anlaşıldı cevabım.
“ KES “
Bu forumda bu üslup uygundur.
Keramettin bey ben sana yukarda kanıtı sundum.Ne yaptın bu konu ile ilgili.Öyle üst perdeden konuşmakla olmuyor.Bu çocukça üslubuna şaşırmadım, zaten değer yargıları kuvvetli biri olsan hakim olmadığın konularda kimseye iftira atmazdın.
"Bu forumu" beğenmiyorsan çıkış sağ üstte.

yok gitmedim dahaAydemir kardeş Musap ile ilgili düşüncelerini buradan paylaşmış, fakat yönetim ile başka şekilde şikayet bölümünden irtibata geçip bunları konuşabilirdi. Sohbet eden renktaşlara yazık olmuş, Musap'ı bulmuşken daha eğlenceli sorular olabilirdi.
Aklıma gelmişken yinede sorayım Musap, Düsseldorf takımını takip ediyorsun, Düsseldorf ist das Stadt für Musap diyelim. Palace of Kebab gittin mi hic?![]()
Gakgo desek daha iyi sanki.Adam GAKKOŞ çıktı beMusap kızma ama tam bir YOZGATLI tipi vardı yani.
![]()
Yarro ggibi sankiGakgo desek daha iyi sanki.