Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.350
- 3.767
- 2.088
Neden Farimaz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Y Y YA
G
M
Y
tercihiniz?
Soyadım o reis.Neden Farimaz?
Soruyu detaylandırmanı rica ediyorum.Kendini nasıl biri olarak görüyorsun ? Kendi kişilik özelliklerini nasıl anlatırsın ?
Farketmez her şey olabilir.Keramettin'in mizaha susadığı dönemde isminin ne şekilde revize edilmesini isterdin?
Okumaktayım bir önceki sayfada yazmıştım. SivasHangi şehirde yaşıyorsun? Ne işle uğraşıyorsun?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sessiz sakin, dışa dönük, girişimci, duygusal, vs vsSoruyu detaylandırmanı rica ediyorum.
Farketmez her şey olabilir.
Okumaktayım bir önceki sayfada yazmıştım. Sivas
Sakin bir insanımdır genellikle ama ara sıra çabuk sinirlene de biliyorum.Sessiz sakin, dışa dönük, girişimci, duygusal, vs vs
Benim en sevilmeyen uye olmam hakkinda ne dusunuyosun oralcimKisa sürede Forumun en sevilen üyesi olmayi basardin. Bunu neye bağlıyorsun? Ekol olmak nasıl bir duygu?
HeheheBenim en sevilmeyen uye olmam hakkinda ne dusunuyosun oralcim
! ! !
Bunu atladığımı fark ettim forumda bir üye işte renktaş.Sen kimsin?
Farimaz reis kadar olmasada potansiyelin var ahmet usta. Yalniz eski avatarina dönmen lazımBenim en sevilmeyen uye olmam hakkinda ne dusunuyosun oralcim
Sordukça sorasın mı geliyorEn sevdiğin yemek nedir ?
SıkıntıdanSordukça sorasın mı geliyorPizza diyebilirim.
Haklisin reis avatari degistirelim dedik zaten son zamanlar azalan etkilesim maalesef iyice dibi vurdu mesaj/tepkime oranini toparlamak lazim acilenFarimaz reis kadar olmasada potansiyelin var ahmet usta. Yalniz eski avatarina dönmen lazım