- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Maalesef mi, antunun kaliteli bir yer olmasını mı isterdin? İçimize gönderdikleri subjektif ajan mısın?Gülüp geçiyoruz ama leş gibi bir ortam maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef mi, antunun kaliteli bir yer olmasını mı isterdin? İçimize gönderdikleri subjektif ajan mısın?Gülüp geçiyoruz ama leş gibi bir ortam maalesef.
İnsan rakibin bile kalitelisini arzu ediyor abi.Maalesef mi, antunun kaliteli bir yer olmasını mı isterdin? İçimize gönderdikleri subjektif ajan mısın?
Mercanlar ile çok sıkı fıkı. Kesin fb'yi seçerSana 1 Mio euro verecekler , ama 1 hafta boyunca ya FB ya da BJK formasini giy diyecekler. Hangisini giyerdin? (Dipnot: fb formasi giyersen Emre Bol+ ahmet ercanlar ile o günleri gecireceksin, bjk formasi giyersen Okan Koc + Turgay Demir)
Tabii ki BJK. Okan Koç faktörü ile muazzam hikayeler çıkardı oradan. Eğlenceli olurdu yani.Sana 1 Mio euro verecekler , ama 1 hafta boyunca ya FB ya da BJK formasini giy diyecekler. Hangisini giyerdin? (Dipnot: fb formasi giyersen Emre Bol+ ahmet ercanlar ile o günleri gecireceksin, bjk formasi giyersen Okan Koc + Turgay Demir)
Abi bu tür provokasyonlara gelmeyelim. Elhamdülillah, ekonomimiz dünyayı kıskandırıyor. Fox TV'nin oyunlarına gelmeyelim. Dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur. Maaşımızı dolarla mı alıyoruz.Dolar 10 olur mu?
Valla hiç soğanlı menemen yemediğim için hangisi daha iyidir bilmiyorum açıkçası. İyi hatırlattın esasında. Bir ara yemek lazım renktaş.Menemen soğanlı mı olur , soğansız mı ?
?Senin derdin ne?
Zor yerden sordun abi.Hali hazırda sana göre en iyi 11den oluşan bir kadro kurar mısın?
Public sex konusunda düşüncelerin nedir?
Henüz evlenmiş bir kardeşimizin bu konu açıldığında anladığı şeyin derbi maç olması acı veriyor bana @Emrah DuvarSukru Saracoglunda oynadigimiz fener Cimbom derbisinden mi bahsediyorsun ustat
Arkamdan çok fena konuşmuşsun üstat tamamen tesadüf denk geldim halbuki hep iyi konuştuk senlePublic sex konusunda düşüncelerin nedir?
XI: @Keramettin TANRIVERDİ, @Alper Altun, @Cihan Ağzıkara, @Recep Yıldırım, @Batuhan Aydemir, @Ahmet Özgün Güven, @Hayri Cund, @Umut Gül, @Serkan G. Veren, @Sertan Nalbant, @Onur AdıbelliGSC'den bi 11 çıkar bakalım Onur Bey