Kırmızı Koltukta Onur Adıbelli

1- 3 adam bir otele gider her biri 10 lira vererek toplam 30 lira ödeyerek oda tutarlar ve eşyalarını alıp odalarına çıkarlar. Fakat otel müdürü bugünün çarşamba olduğunu hatırlar ve özel bir fiat uygular. Bellboy u çağırır fazladan kestiği 5 lirayı 3 adama vermelerini ister.Bellboy adamların odasına çıkar ve 5 lirayı geri verir bunun üzerine adamlar 2 lirayı bahşiş olarak bellboya verir geri kalan 3 lirayı paylaşırlar. Bu durumda adamların otel için ödedikleri miktar 9 liradır (daha evvel 10 lira vermişlerdi sonra da 1 lira geri paylaştılar). Sonuçta toplam ödedikleri miktar 3x9 = 27 lira dır 2 lira da bellboy a bahşiş vermişlerdi ve sonuçta harcadıkları toplam miktar= 27 + 2= 29 lira dır. Fakat otele girerken verdikleri para 30lira idi o halde 1 lira nereye gitti?

1- 3 adam bir otele gider her biri 10 lira vererek toplam 30 lira ödeyerek oda tutarlar ve eşyalarını alıp odalarına çıkarlar. Fakat otel müdürü bugünün çarşamba olduğunu hatırlar ve özel bir fiat uygular. Bellboy u çağırır fazladan kestiği 5 lirayı 3 adama vermelerini ister.Bellboy adamların odasına çıkar ve 5 lirayı geri verir bunun üzerine adamlar 2 lirayı bahşiş olarak bellboya verir geri kalan 3 lirayı paylaşırlar. Bu durumda adamların otel için ödedikleri miktar 9 liradır (daha evvel 10 lira vermişlerdi sonra da 1 lira geri paylaştılar). Sonuçta toplam ödedikleri miktar 3x9 = 27 lira dır 2 lira da bellboy a bahşiş vermişlerdi ve sonuçta harcadıkları toplam miktar= 27 + 2= 29 lira dır. Fakat otele girerken verdikleri para 30lira idi o halde 1 lira nereye gitti?
hqdefault.webp

Haz etmediğin üyeler kimler?

Öyle bir üye yok deme hiç
Ben açık seçik engellediğim kişileri söylüyorum zaten, hatta gırgır yapıyorum bazen. Sıkıntı yok yani. :D
@Ahmed Arif Kesen
@Emrah Duvar
@Hakkı Çiçek
@Arif Ulu
@Necmi Koyuncu (Allah bildiği gibi yapsın)
@Onur Bakır
@Şerafettin KOÇ
@Tahir Mahir Koç

Hepsi de engelli. :D Bunun bi 3 katı filan daha engelli var da, bunlar ismen direkt aklıma gelenler. :D

Edit: 3 katından da fazlaymış. :D

Ufacık bir eleştiride neden trip attın? Hayatın düşmanlık ve nefret biriktirecek kadar uzun olduğunu mu düşünüyorsun?

Ben açık seçik engellediğim kişileri söylüyorum zaten, hatta gırgır yapıyorum bazen. Sıkıntı yok yani. :D
@Ahmed Arif Kesen
@Emrah Duvar
@Hakkı Çiçek
@Arif Ulu
@Onur Bakır
@Şerafettin KOÇ
@Tahir Mahir Koç

Hepsi de engelli. :D Bunun bi 3 katı filan daha engelli var da, bunlar ismen direkt aklıma gelenler. :D

Üstad, seni de engelledim dostlarımı engellediğin için kib

@Ahmed Arif Kesen
@Emrah Duvar
@Hakkı Çiçek
@Arif Ulu
@Onur Bakır
@Şerafettin KOÇ
@Tahir Mahir Koç

Allah bildiği gibi mi? Fare dağa küsmüş misali ne oldu ki haberim bile yok bir de zülfiyare dokunmuş ki hususi belirtmişsin ;)

XI: @Keramettin TANRIVERDİ, @Alper Altun, @Cihan Ağzıkara, @Recep Yıldırım, @Batuhan Aydemir, @Ahmet Özgün Güven, @Hayri Cund, @Umut Gül, @Serkan G. Veren, @Sertan Nalbant, @Onur Adıbelli

Teknik direktör: @Ahmed Arif Kesen
Sportif direktör: @Emrah Yıldırım
Scouting: @Yusuf Ciftci
Basın ve medya koordinatörü: @Uğur İz, @Kadir Ari
Tribün lideri: @Uğur Bulut, @Osman SEDEN
Sövme işlerinden sorumlu yönetici: @Musap Aydinli
Boş işler müdürü: @Murat Saylak

Şu ekip bir araya gelse CL kupası garanti. :D
Teknik direktor olmamis reis ondan anca hali sahada oynayan takimlara teknik direktor olur

Fatih Terim'e neden düşmansın?

Geri
Üst Alt