Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Özellikle karda kinetik enerjiyle ısınmak şüphesiz güzel olurdu.Public sex konusunda düşüncelerin nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle karda kinetik enerjiyle ısınmak şüphesiz güzel olurdu.Public sex konusunda düşüncelerin nedir?
1- 3 adam bir otele gider her biri 10 lira vererek toplam 30 lira ödeyerek oda tutarlar ve eşyalarını alıp odalarına çıkarlar. Fakat otel müdürü bugünün çarşamba olduğunu hatırlar ve özel bir fiat uygular. Bellboy u çağırır fazladan kestiği 5 lirayı 3 adama vermelerini ister.Bellboy adamların odasına çıkar ve 5 lirayı geri verir bunun üzerine adamlar 2 lirayı bahşiş olarak bellboya verir geri kalan 3 lirayı paylaşırlar. Bu durumda adamların otel için ödedikleri miktar 9 liradır (daha evvel 10 lira vermişlerdi sonra da 1 lira geri paylaştılar). Sonuçta toplam ödedikleri miktar 3x9 = 27 lira dır 2 lira da bellboy a bahşiş vermişlerdi ve sonuçta harcadıkları toplam miktar= 27 + 2= 29 lira dır. Fakat otele girerken verdikleri para 30lira idi o halde 1 lira nereye gitti?
Ben açık seçik engellediğim kişileri söylüyorum zaten, hatta gırgır yapıyorum bazen. Sıkıntı yok yani.Haz etmediğin üyeler kimler?
Öyle bir üye yok deme hiç
Üstad, seni de engelledim dostlarımı engellediğin için kibBen açık seçik engellediğim kişileri söylüyorum zaten, hatta gırgır yapıyorum bazen. Sıkıntı yok yani.
@Ahmed Arif Kesen
@Emrah Duvar
@Hakkı Çiçek
@Arif Ulu
@Necmi Koyuncu (Allah bildiği gibi yapsın)
@Onur Bakır
@Şerafettin KOÇ
@Tahir Mahir Koç
Hepsi de engelli.Bunun bi 3 katı filan daha engelli var da, bunlar ismen direkt aklıma gelenler.
Edit: 3 katından da fazlaymış.![]()
Emrah Duvar mı?Üstad, seni de engelledim dostlarımı engellediğin için kib
@Ahmed Arif KesenEmrah Duvar mı?![]()
Ben seni neden engellediğimi hatırlamıyorum yalnız.Tebrik ederim
Takımla ilgili bir yorumdan olabilir. Genelde hep negatif konuşurumBen seni neden engellediğimi hatırlamıyorum yalnız.![]()
Allah bildiği gibi mi? Fare dağa küsmüş misali ne oldu ki haberim bile yok bir de zülfiyare dokunmuş ki hususi belirtmişsinBen açık seçik engellediğim kişileri söylüyorum zaten, hatta gırgır yapıyorum bazen. Sıkıntı yok yani.
@Ahmed Arif Kesen
@Emrah Duvar
@Hakkı Çiçek
@Arif Ulu
@Necmi Koyuncu (Allah bildiği gibi yapsın)
@Onur Bakır
@Şerafettin KOÇ
@Tahir Mahir Koç
Hepsi de engelli.Bunun bi 3 katı filan daha engelli var da, bunlar ismen direkt aklıma gelenler.
Edit: 3 katından da fazlaymış.![]()
Teknik direktor olmamis reis ondan anca hali sahada oynayan takimlara teknik direktor olurXI: @Keramettin TANRIVERDİ, @Alper Altun, @Cihan Ağzıkara, @Recep Yıldırım, @Batuhan Aydemir, @Ahmet Özgün Güven, @Hayri Cund, @Umut Gül, @Serkan G. Veren, @Sertan Nalbant, @Onur Adıbelli
Teknik direktör: @Ahmed Arif Kesen
Sportif direktör: @Emrah Yıldırım
Scouting: @Yusuf Ciftci
Basın ve medya koordinatörü: @Uğur İz, @Kadir Ari
Tribün lideri: @Uğur Bulut, @Osman SEDEN
Sövme işlerinden sorumlu yönetici: @Musap Aydinli
Boş işler müdürü: @Murat Saylak
Şu ekip bir araya gelse CL kupası garanti.![]()
Ben küs değilim ki anlamadım
Scout Şefi ile Teknik direktör arasında anlaşmazlık var. basına yansır buTeknik direktor olmamis reis ondan anca hali sahada oynayan takimlara teknik direktor olur