Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Ben trip filan atmadım. Bu forumda kimseye düşmanlık filan da beslemiyorum. Çünkü, sadece sanal ortamdan tanıdığım kadarıyla bildiğim birine düşmanlık beslenebileceğini düşünmüyorum. Ha bazı kişilerden gerçekten haz etmiyorum. Sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama bunun adını kesinlikle nefret koyamam.Ufacık bir eleştiride neden trip attın? Hayatın düşmanlık ve nefret biriktirecek kadar uzun olduğunu mu düşünüyorsun?
Engellediğim kişilerin arasında neden engellediğimi hatırlamadığım halde süresiz çizilenler var. Demek ki haklıymışım.
Sadece maç oynanırken online olup gelip milleti proveke ettiğini düşündüğüm kişiler var.
Forum üslubunu şahsımca yorucu bulduklarım var.
Ha bir de haz etmediklerim var, onu da yukarıda açıkladım zaten.
Sana gelirsek, ben sana herhangi bir saygısızlık yapmadım. Tam aksine sana çok uzun zamandır yaşına saygıdan ötürü "abi" diye hitap ettiğimi biliyorsun. Burda abi diye hitap ettiğim başkaları da var. Gırgır olsun diye takıldığım bir mesajın ardından saygısızlık yapan sensin. Zaten eski karakterin ile alakası olmayan bambaşka bir ruh haline bürünüp millete uzun zamandır boş yapıyordun. Bak, yine yapıyorsun. Senin bu boş yapmalarını çekmek zorunda değilim. O yüzden senden haz etmediğimden engelledim. Ama nefret vs söz konusu değil.