- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Hemen şimdi 1 TSMVisionGörürüz paşam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen şimdi 1 TSMVisionGörürüz paşam![]()
Abi hiç kusura bakma. TSM ne yahu. Dinazorlar bile dinlemiyor artık. Bir de sen genç adamsın. Hani insanın canı çeker 2-3 parca dinler tamam da, 25 parça nedir yav.Görürüz paşam![]()
Sana Dede Efendi dinle demiyoruz hatta genelde hep yakın dönem sanatçıları paylaşılıyor. Delirtme beni elimdeki kozları oynarımAbi hiç kusura bakma. TSM ne yahu. Dinazorlar bile dinlemiyor artık. Bir de sen genç adamsın. Hani insanın canı çeker 2-3 parca dinler tamam da, 25 parça nedir yav.![]()
Elindeki kozları bir görelim, duruma göre bakarız.Sana Dede Efendi dinle demiyoruz hatta genelde hep yakın dönem sanatçıları paylaşılıyor. Delirtme beni elimdeki kozları oynarım![]()
Sıraya seni aldım@Cihan Ağzıkara reis adami perisan ettin yav
CIHAN hasimin olabilir mi dostunu yakin tut dusmanini daha da yakin mottosunu kullaniyor zannedersem @Onur Adıbelli
Benden once cok vardir yav. Onur Kosar var. Bende yorulma.Sıraya seni aldım![]()

Kırmızı kanepe yapar 2-3 kişiyi alırız içeriBenden once cok vardir yav. Onur Kosar var. Bende yorulma.![]()
Cok mustehcen konusyorsun. Kirmizi kanepe 3 kisi filan. Senden korkmaya basladim reisKırmızı kanepe yapar 2-3 kişiyi alırız içeriFormat bizim zaten
![]()
Denemeni tavsiye ederimGöt korkusundan 30 saniye sana 1.5 saat gelmiştir normal.
Arabada yaptım krdsm gerek yok almayayım. Zevksiz 1 macera ev varDenemeni tavsiye ederim
Araba ile o bir mi at kafasıArabada yaptım krdsm gerek yok almayayım. Zevksiz 1 macera ev var
Kirletme lan adamın başlığınıAraba ile o bir mi at kafası
Ben iyiyim de çevrem kötü@Emrah Duvar @Berke Deniz sınırda geziyorsunuz.
Sende hep bize geliyorsun be modcağzım. Öpüyorum, seviliyorsun.@Emrah Duvar @Berke Deniz sınırda geziyorsunuz.
Melo Selçuk ikilisi inanılmaz bir şeydi, kesinlikle onu seçerdim.Aşağıdaki ikililerden sadece birini seçme şansın olsa hangisi takımda olsun isterdin?
1)İlk senelerindeki Selçuk-Melo
2)Bizde oynadıkları dönemdeki Drogba-Burak
3)Bizde oynadıkları dönemdeki Song-Ulfaluji