Kırmızı Koltuk'ta Onur Bakır

1-Rahmi ve sergenle threesome yaparmıydın

2-hiç kullanıldınmı

3-7/24 dinlerim dediğin vazgeçilmez bir şarkın varmı

4-bugüne kadar hiç bir olaya karıştınmı karıştıysan

Fatih Terimden memnun musun? Değilsen yerini kimi görmek isterdin?

Mevcut kadroda en sevdiğin 3 topcu?

Mevcut kadroda en sevmediğin 3 topcu?

1-Rahmi ve sergenle threesome yaparmıydın

2-hiç kullanıldınmı

3-7/24 dinlerim dediğin vazgeçilmez bir şarkın varmı

4-bugüne kadar hiç bir olaya karıştınmı karıştıysan

1. hayır çünkü duo seviyorum
2. olabilir emin değilim şuan
3. amr diab - da law etsab
4. yürüyüşte biber gazı yemiştim o kadar bir kez de ifade vermiştim internette yazdığım bi cümle ile. o yüzden buradan herkese ''internetteki hamlelerinize dikkat edin'' diyorum
hayır
zayifladinmi yoksa hala otobusde ki gibimisin
yıllardır aynıyım dönemsel olarak 2-3kg alıp aynı şekilde veriyorum. genel olarak zayıf sayılırım zaten
sağol iyiyim canım sen nasılsın

Ailen ciddi bir borç batağında ve acilen 395 bin tl bulunması gerekiyor, herkes bir yol arıyor. Sende mahalleye çıkmış siyahilerden saat ve kemer bakıyorsun.
Eline aldığın kemeri öyle bir güzel salıyorsun ki sizi izleyen bir yönetmen gelip sana film teklifinde bulunuyor.

images

siyahi bir cüceyle güreşecek birini aradiğını söylüyor.konulu bir film anlayacağın 400 bin tl vereceğini söylüyor.
Ailen için teklifi kabul eder miydin?

Fatih Terimden memnun musun? Değilsen yerini kimi görmek isterdin?

Mevcut kadroda en sevdiğin 3 topcu?

Mevcut kadroda en sevmediğin 3 topcu?
aslında terim'i severim ama 4. gelişinde bir sürü hata yaptı ve hala yapıyor o yüzden memnun değilim. duygusal olduğumdan riekerink diye cevaplarım ama mantıklı düşünürsek şuan boşta favre var olabilirdi kendisi ama o tarz hocaları yerler burda da.

sevdiğim topçulara gelirsek;

muslera ->11. yıla giriyoruz kendisi ile. onun yerine lauro mu ne ismi geçiyodu o gelse acaba 4. yıldızımız olur muydu şimdi? nasıl bir durum olurdu acaba şuan?

marcao -> kanının son damlasına kadar savaşıyor seviyorum kendisini

3. ise çıkmadı ama donk olabilir belki karizmasından dolayı o da

sevmediğim topçular;

akbaba -> bırak bizi ağam

ömer bayram -> çalım atarım diye depara kalkıyor ya sonra adamın arkasında kalıyor ha o zaman tilt ediyor adamı

falcao -> sakatcao

Ailen ciddi bir borç batağında ve acilen 395 bin tl bulunması gerekiyor, herkes bir yol arıyor. Sende mahalleye çıkmış siyahilerden saat ve kemer bakıyorsun.
Eline aldığın kemeri öyle bir güzel salıyorsun ki sizi izleyen bir yönetmen gelip sana film teklifinde bulunuyor.

images

siyahi bir cüceyle güreşecek birini aradiğını söylüyor.konulu bir film anlayacağın 400 bin tl vereceğini söylüyor.
Ailen için teklifi kabul eder miydin?
hayır çünkü public bir iş

Geri
Üst Alt