- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Forumda yöneticilik verilse yapmak istediğin 1 yenilik veyahut değiştirmek istediğin şeyler de diyebiliriz ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstte ki üyelerin hepsinin kadın üye olduğunu varsaysak hangisine yürürdün ve neden?
Bakayım bende@İbrahim Gençtürk ün avatarını kendisi bilip ona yürürdüm gibi
Forumda yöneticilik verilse yapmak istediğin 1 yenilik veyahut değiştirmek istediğin şeyler de diyebiliriz ??
Bu aynı zamanda intihar olmaz mı canım?Tek bir tuşla evreni 1sn de yok edebilecegin bir firsatin olsa o tuşa basar miydin?
Bu aynı zamanda intihar olmaz mı canım?
Tek bir tuşla evreni 1sn de yok edebilecegin bir firsatin olsa o tuşa basar miydin?
Bu aynı zamanda intihar olmaz mı canım?
HayırSen basar miydin o dugmeye ustat
"daha şimdiden, doyumumun ne olduğuna karar verebilirsiniz. kendi doğamın keyfini sürüyordum ben, hepimiz de biliriz ki, mutluluk buradadır, her ne kadar, kendimizi yatıştırmak için, bu zevkleri bazen bencillik adı altında mahkum etme numarası yapsak da. hiç değilse, yaratılışımın bu yanının keyfini sürüyordum."
Camus'dan alıntı yaptı adam, tebrikler"daha şimdiden, doyumumun ne olduğuna karar verebilirsiniz. kendi doğamın keyfini sürüyordum ben, hepimiz de biliriz ki, mutluluk buradadır, her ne kadar, kendimizi yatıştırmak için, bu zevkleri bazen bencillik adı altında mahkum etme numarası yapsak da. hiç değilse, yaratılışımın bu yanının keyfini sürüyordum."
Batılı filozofların bazen kabulleniş bazende başkaldırı şeklinde ki hayata bakışlarını hep absent e bağlamışımdır."daha şimdiden, doyumumun ne olduğuna karar verebilirsiniz. kendi doğamın keyfini sürüyordum ben, hepimiz de biliriz ki, mutluluk buradadır, her ne kadar, kendimizi yatıştırmak için, bu zevkleri bazen bencillik adı altında mahkum etme numarası yapsak da. hiç değilse, yaratılışımın bu yanının keyfini sürüyordum."
"daha şimdiden, doyumumun ne olduğuna karar verebilirsiniz. kendi doğamın keyfini sürüyordum ben, hepimiz de biliriz ki, mutluluk buradadır, her ne kadar, kendimizi yatıştırmak için, bu zevkleri bazen bencillik adı altında mahkum etme numarası yapsak da. hiç değilse, yaratılışımın bu yanının keyfini sürüyordum."
Batili sayilmaz o kadar. Feghoulinin topragi.Batılı filozofların bazen kabulleniş bazende başkaldırı şeklinde ki hayata bakışlarını hep absent e bağlamışımdır.
O kim?Camus'dan alıntı yaptı adam, tebrikler
Üstadi sever sayarizCamus'dan alıntı yaptı adam, tebrikler
Görmek istediğimiz cevap tam olarak bu değildi tüm kainat sevse kabul etmem demen gerekti10bin tl düşük bir miktar sn cund. O paraya hesabımı kısa süreli askıya bile almam
2 milyona kabul ederim üstadGörmek istediğimiz cevap tam olarak bu değildi tüm kainat sevse kabul etmem demen gerekti![]()