- 1 Ağustos 2009
- 46.981
- 49.268
- 4.878
30 40bin TL yeterdi üstat kainata sevdirmeyelim durduk yereGörmek istediğimiz cevap tam olarak bu değildi tüm kainat sevse kabul etmem demen gerekti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 40bin TL yeterdi üstat kainata sevdirmeyelim durduk yereGörmek istediğimiz cevap tam olarak bu değildi tüm kainat sevse kabul etmem demen gerekti![]()
İstanbul. İzmiri bilmiyorum.
Ankarayı ikisine de tercih ederim
Forumdaki geleceğimi elinde tutan kudrette bir şahıs olduğunu düşünüyorum. Kolay kolay yanılmamBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
(Bu soruya cevabın forumdaki geleceğini belirleyecek.)
Hayat daha kolay idi Ankara'da. İstanbul ise keşmekeş, kalabalık, yorucu.Ankara’nın sevdiğin yönleri neler?
Sahilde dürümleri götürürken öyle demiyordun amaHayat daha kolay idi Ankara'da. İstanbul ise keşmekeş, kalabalık, yorucu.
Ankara'nın huzurunu özledik be...
Bak öyle diyince İstanbul ağır basmaya başladıSahilde dürümleri götürürken öyle demiyordun ama![]()
hanımla kartal koçtaşa gider alışverişimizi yaparız. Akabinde yandaki kebapçıdan dürüm paket hazırlatır, sandalyelerle sahilde çimlere kuruluruz.Asla olmaz demen lazım30 40bin TL yeterdi üstat kainata sevdirmeyelim durduk yere
Koçtaş mıBak öyle diyince İstanbul ağır basmaya başladıhanımla kartal koçtaşa gider alışverişimizi yaparız. Akabinde yandaki kebapçıdan dürüm paket hazırlatır, sandalyelerle sahilde çimlere kuruluruz.
Bir de yemek sonrası çay içtim mi İstanbulun tadı çıkar.
Asla olmaz demen lazım
Koçtaş mı
Bu hususta çok soru geliyor. (2 tane)İstanbul mu ? İzmir mi ? ve neden?
Umarım bu söylemin yüzünden 6222den yargılanırsın.Profilinde neden bir sahtekarin resmi var ? Sorum bu kadar saygilar.
Kendisi scouting olarak görev yapacak abi.@Onur Adıbelli'nin kuracağı şirkette nahoş bir görev alacağın kulislerde söyleniyor.Doğru mu
@Onur Adıbelli'nin kuracağı şirkette nahoş bir görev alacağın kulislerde söyleniyor.Doğru mu
Kendisi scouting olarak görev yapacak abi.![]()

Max speed: 10km/hsaat'de kac km kosuyorsun?![]()