Kırmızı Koltukta Onur Yücel!

kitap okur musun?

takip ettigin alt ligler?

kitap okumak pek sarmıyor, bir süre sonra başka şeylere dalıyorum. Genelde dergi ve film izlemeyi severim. Daha çok hoşuma gider.

ben scout değilim. Sadece futbolu seviyorum. O yüzden öyle inanılmaz takip ettiğim söylenemez. Ancak ismi konuşulan futbolcuların maçlarını izlerim elbette.

En iyi yerli kim?

Wesley Sneijder hakkında ne düşünüyorsun ?

yerliden kasıt ne ona göre söyleyeyim.. Sadece bizden mi, eski mi, güncel kadro mu vs..

Sneijder hakkında defalarca açıkladım zaten görüşümü. Bize gelmeden önce baya sevdiğim oyuncuydu. Bizde de ilk 2.5 sene çok iyiydi, ancak son 2 sene takımla beraber kendi de düştü. Bana göre doğru bir ayrılıktı. Ayrılma şekli yanlış mı, evet ancak o yönetimin sorunu. Bizden gittikten sonra da bekleneni veremedi zaten.

yerliden kasıt ne ona göre söyleyeyim.. Sadece bizden mi, eski mi, güncel kadro mu vs..

Sneijder hakkında defalarca açıkladım zaten görüşümü. Bize gelmeden önce baya sevdiğim oyuncuydu. Bizde de ilk 2.5 sene çok iyiydi, ancak son 2 sene takımla beraber kendi de düştü. Bana göre doğru bir ayrılıktı. Ayrılma şekli yanlış mı, evet ancak o yönetimin sorunu. Bizden gittikten sonra da bekleneni veremedi zaten.

Gelmiş geçmiş ve şu an aktif olanlardan (almancı saymıyorum)

Igor Tudor Wesley Sneijder kavgası konusunda ne düşünüyorsun kim haklı kim haksız

Terimden sonra yabanci alman hocasi mi gelmeli, turk bir hocami?

Marco Rose
Adi Hutter
Christophe galtier

hakkinda ne dusunuyorsun

terim nasıl ayrılacak o önemli.. Geçen sefer ki gibi ayrılırsa kim gelirse gelsin çözemez.

Emekli olup ayrılırsa ise bence öncelikle en azından 1 sene şampiyonluk beklemeden yeni bir sistem kurmak lazım. Terim sonrası gelmek çok zor olacak. Sir sonrası ManU'nun halini gördük. Mümkünse genç bir yabancı getirip yeni bir sistem kurmasını beklemek lazım. Hemen şampiyonluk beklenirse 3.aydan gider.

Gelmiş geçmiş ve şu an aktif olanlardan (almancı saymıyorum)

Igor Tudor Wesley Sneijder kavgası konusunda ne düşünüyorsun kim haklı kim haksız

ben son 17-18 seneyi izleyebildim. O yüzden bizden net bir isim söylemek zor. Son yıllarda şöyle 5-6 sene müthiş oynayan yerli olmadı. Selçuk ve burak'ın belli dönemi çok iyiydi. Ümit Karan,Arda yine bir ara çok iyiydi.

Biz hariç ise Burak Yılmaz derim komple. Son 10 senedir yaptıkları müthiş. Daha erken yapsaydı keşke..

futbol dışında takip etmekten keyif aldığın spoor hangisi?

çocukken hemen her spor dalını takip etmeyi severdim ama daha sonra hem pek Tv'de yayınlanmaması, hem de vaktim olmaması sebebiyle pek çoğundan soğudum.

Eskiden mesela büyük F1 hayranıydım. Oyunları,oyuncaklarını alırdım. Japonya GP'si için sabah 7'de alarm kurup kalktığımı hatırlarım. Yazlıktayken Tv olmadığı için 2 günlüğüne 2.el bir Tv kiralayıp İstanbul GP'sini izlemiştim.

Sonrasında ne olduysa soğudum baya.

Benedict Gaetani mi yoksa Peter Morrone mu?

1. Lig üstadı; bu sene Hatay’a şans veriyor musun?

1. Lig üstadı; bu sene Hatay’a şans veriyor musun?

şimdi görebildim.. Açıkçası kendimi o ligin uzmanı olarak göremem. O kadar fazla takip edemiyorum. Ancak gerek takip edenlerin söyledikleri, gerek kadrolara bakılırsa elbette şansı var. 1.ligde her şey olabilir.

Hatay'ın avantajı; Kadroyu korudu, hocayı tuttu. Çoğu takım baştan aşağı değiştiriyor takımı, ama Hatay farklı ve doğrusunu yaptı. Diğer takımlardan farkı bu.

izmit ismetpasa stadinda tükürük koftesi yemek suretiyle hazzin doruklarina ulastıgın oldu mu renkdas

Geri
Üst Alt