Kırmızı Koltukta Refik AKKÜLAH!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kırmızı Koltukta Refik AKKÜLAH!

meric babacan forumdan cıksın diyenler

İsmini seviyor musun ?

Evet seviyorum az bulunan bir isim.

Türkiye nin hangi illerine gittin.

15 'e yakın vardır doğudan batıya kuzaye güneye falan.

Ne zaman forumu bırakıp Güney'e yerleşicen ?

Kovulmayı bekliyorum galiba Meriç kardeşim. Liseliydim üye olduğumda ya şimdi üni bitti askere gidicem.

çok bulunan bir ismin olsa sevmez miydin?

Sevmezdim Sertaç.

Kamil Reis,

Hünkar beğendi fav. yemeğim

Postmodern toplum ideasını modern perspektifel süsgeçlerden geçirip ,liberak paradigmanın yapı sökümcü paradoksunu irdeleyebilir misin ? Ya da ne biliyim karpuz yarsam yer misin ?

Sorum yok, askere gidiyormuşsun, hayırlı teskereler demek istedim.

Refik bende Abdullah abi gibi sana askerde başarılar diliyorum. Bu arada neresi olduğu ne zaman açıklanıyor ve kaçında teslim olacaksın. Şayet askerlik yerin Malatya olursa beklerim kardeşim. Yardımcı olmaya çalışırız her türlü.

saygılar abi=)

Postmodern toplum ideasını modern perspektifel süsgeçlerden geçirip ,liberak paradigmanın yapı sökümcü paradoksunu irdeleyebilir misin ? Ya da ne biliyim karpuz yarsam yer misin ?

İrdileyebilirim tabiki.

Esasen bunu bloglarda çok yazmıştır. Perspektifel süzgeçlerimizde bir yanılgı olup olamayacağını kimse araştırmıyor. Bu konuda defalarca (Fransızca ve İngilizce) makale, deneme, önerme ve fabl yazarak topluma ışık tutmaya çalıştım. Maalesef herhangi terminolojik, kronolojik, astrolojik ve gastroentrolojik bilgisi olmayan insanlar yazının içerdiği göndermeleri hiçe sayarak Discovery Channel 'ın fenolojik ve pomolojik tutumlu belgeselleri karşısında esir düşmüşler. Eshchericia coli bakterileri gibi hepsi. Yazıktır, ayıptır.

Umarım bu konu üzerinde ilerleyen günlerde toplum olarak ortak paydada buluşuruz.

90-x=5x ise -12 kaçtır renk daş pekala??

Refik bende Abdullah abi gibi sana askerde başarılar diliyorum. Bu arada neresi olduğu ne zaman açıklanıyor ve kaçında teslim olacaksın. Şayet askerlik yerin Malatya olursa beklerim kardeşim. Yardımcı olmaya çalışırız her türlü.

Teşekkürler reis. Heralde 12 Aralıkta teslim olunuyor. 9-10 gibi açıklanır.

Burada soru cevaplamak nasıl bir duygu? Mesela soru gelmediğinde soru sorulmasını an ve an bekliyor musun?

Seçme şansın olsa hangi millete mensup olmak isterdin Külahdash? [tabiki Türk uleeennn cevabı hariç]

Burada soru cevaplamak nasıl bir duygu? Mesela soru gelmediğinde soru sorulmasını an ve an bekliyor musun?

Soru gelmediğinde içimde bir burukluk oluyor. Geceleri üstüm açılıp uyandığımda inşallah soru gelmiştir diye geçiriyorum içimden kardeşim ve uyuyorum tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt