Kırmızı Koltuk'ta Ünsal Vardar

o ne la gardaşş
Tbone:
23242A20-C46C-4C12-B499-23D2D54C0F7D.webp

porterhouse:
2EAA6AEE-B78E-4421-B51A-F9035C0406F4.webp

Tarafini sec!!!

küresel neoliberal ekonomik ve kültürel politikaların sonucu ortaya çıkan yeni prekarya emek biçiminin sermaye ve emek açısından sonuçlarını nasıl yorumluyorsun renktaşım? ezilenler zincirlerini kanatları olarak görmeye ne kadar daha devam edecek? madunun özgürlük yanılgısı ne zaman bitecek???

patronların ensesindeyiz.

zenginlere ölüm.
üstat sorun için teşekkür ederim neoliberal, kültürel politika bunlar yeni dönem modernist marksistlerin laf gevezeliği bana göre
keza marksist akademisyenlikte çok çelişkilidir bana göre

marx engels lenin ve mao'yu tahlil etmek zaten anlamak için yeterli olacaktır
ezilenler olarak ezilmeye devam edeceğiz
çünkü halklar sömürüldüğünü anlamıyor, anlasa isyan edecek güç bulamıyor, isyan edecek güç bulsa öncü bir parti bulamıyor
kp'lerin halka bilinç vermesi, halkın, emekçinin, köylünün her türlü durumda yanında olup onları küçük görmeden devrim yoluna katması gerekiyor

biz bu süreci göremeyeceğiz ama bunun için mücadele edeceğiz

patron-ağa devletleri elbet sonunu görecek

Sence Troçki gelseydi işler daha farklı olur muydu?
tarihi şöyle olsaydı böyle olsaydı veyahut keşkelerle yorumlamak doğru değildir.
Marx"Tarihte ne olmuşsa öyle olması gerektiği, başka türlü olamayacağı için öyle olmuştur." der.

Troçki revizyonist kişiliğinden ötürü partiyi daha kötü hale getireceğini düşünüyorum
keza 1917 ekim devrimi öncesi ben bolşevik değilim deyip ardından ben en iyi bolşeviğim tarzı takılmıştır

menşeviklerle işbirliği içindeydi hep. Lenin kendisinin birçok konuda aptalca işler yaptığını mektuplarda ve yazılarında öne koymuştur.

Geri
Üst Alt