- 5 Eylül 2014
- 85.256
- 71.255
- 4.513
4 te mi çekilirsinİlk oylar sonucu 4.cü sıradayım , çekiliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 te mi çekilirsinİlk oylar sonucu 4.cü sıradayım , çekiliyorum
Coldplay e 1 puanı bile çok gördüğüne göre düşebilirsin canım kardeşim...
Sonunculukta olsa devam , tek mücadele ediyoruz şikeye karşı4 te mi çekilirsin
Abi grubu çok severim de özellikle yellow gibi parçalarına çok bayılırımColdplay e 1 puanı bile çok gördüğüne göre düşebilirsin canım kardeşim...
Entel gözükmek içinSonunculukta olsa devam , tek mücadele ediyoruz şikeye karşı
Sende çözdün sonunda yarışmayı, hepten tek kaldımColdplay e 1 puanı bile çok gördüğüne göre düşebilirsin canım kardeşim...
Varmı bildiğin labunya ibne şarkıları falan , insan az yardım eder, Kerem Uygun bile bulmuşEntel gözükmek için
Google fazla bilinmeyen güzel şarkılar oradan bulup atıyorlar
Özele gel aşkısıVarmı bildiğin labunya ibne şarkıları falan , insan az yardım eder, Kerem Uygun bile bulmuş
Yok yahu o şarkı da o konser de çok hoşuma gidiyor harbiden... ama bundan sonra kimsenin bilmediği sandık şarkılarını çıkartacağım... sokak şarkılarıSende çözdün sonunda yarışmayı, hepten tek kaldım
Şaka yapıyorum yaw , bencede güzel şarkı ama daha önceki yarışmalarda Coldplay gördüm sanki o yüzden vermedim puanYok yahu o şarkı da o konser de çok hoşuma gidiyor harbiden... ama bundan sonra kimsenin bilmediği sandık şarkılarını çıkartacağım... sokak şarkıları![]()
Elimiz ayağımız oynuyor heyecandan Batıkan AryaHeyecandan duramıyorum
Vardı bir tane hatta ata nın söylediği yellow vardı sanırım. Ben de clock ya da bu şarkıyla girseydin 12 verirdim demiştim.. kimdi hatıtlamıyorunŞaka yapıyorum yaw , bencede güzel şarkı ama daha önceki yarışmalarda Coldplay gördüm sanki o yüzden vermedim puan![]()
Cok uyusuk bir parcaydi yaw.