Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.552
- 6.379
- 1.073
Kopup götürecek parça yok gibi sanki kafa kafaya gider liderlik... Salın sonuçları yaw sandıklar açılsın artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 20.00'da buluşalım dostlar
@Mert S. Yüksel
@Hayri Cund
@Kaan Aktaş
@Ata B. Oğuz
@Furkan Kaya
@Göktuğ Çakırlar
@Veli Baltacı
@Umut Işık
@Aziz Kaan
@Salih Salihoğlu
@Murat Ünsal
@Kemal Tan Canatan
@Cengiz Güneş
@Gökhan Aytepe
@V. Haydar Geven
@Ulaş Metin
@Alper Altun
@Selçuk Sarı
@Furkan Korkmaz
@Emir Sato
@Batıkan Kanarya
@Sedat Yıldız
@Naci Liboş
@İskender Nikolov
@Levent Kolpgün
@Doğukan Kanarya
@Arif Doğan Karakaya
@Kerem Uygun
![]()

Paco Di Lucia @Salih Salihoğlu bulmuştur kesin.Atış serbest, tahminlerde bulunabilirsiniz. X parça ile X katılmıştır gibisinden.![]()
Bi keresinde Ata tuvalette hacet giderecek diye yarım saat beklemiştik sonuç ekranında. Sokucam bağırsağına da böbreğine de sonunda.
Bitmek tükenmek bilmeyen 10 dakikalık performansıyla david carradine kılıklı paco abiyi uma thurman gibi kesesim geldi Ulaş sen neden bahsediyorsunPaco Di Lucia @Salih Salihoğlu bulmuştur kesin.

Cibili cibili şak şak şakDun Sevgililer Gunuydu malumunuz. Iki kus gordum sevisen, Kanarya'lar geldi aklima. Futbol nobetine attim gece gec saatlerde ama gozunuzden kacmis olabilir. Kiskaniyoruz sizi ama sizin adiniza mutlu olduk @Doğukan Kanarya @Batıkan Kanarya
Ekli dosyayı görüntüle 315637
Dun Sevgililer Gunuydu malumunuz. Iki kus gordum sevisen, Kanarya'lar geldi aklima. Futbol nobetine attim gece gec saatlerde ama gozunuzden kacmis olabilir. Kiskaniyoruz sizi ama sizin adiniza mutlu olduk @Doğukan Kanarya @Batıkan Kanarya
Ekli dosyayı görüntüle 315637

Yarisina katiliyorum.@Veli Baltacı Nirvana - Lounge Act
@Ata B. Oğuz Portugal.The Man - Feel It Still
@Aziz Kaan Red Hot Chili Peppers - Can't Stop
@Batıkan Kanarya dua lipa training season
@Doğukan Kanarya Candan erçetin- yalan
@Kemal Tan Canatan ausgehen
@Emir Sato Alicia from clair obscur
@Mert S. Yüksel helloween forever and one
Şimdilik aklıma gelenler...

Az etüd etsem seninkini de bulurumYarisina katiliyorum.
Kimmiş benle o birinciliği alanDostlar, iki birincimiz var haberiniz olsun.![]()
![]()
Finalistler tekrar seçim yapıp şarkı göndersinler referandum yapalım madem.Dostlar, iki birincimiz var haberiniz olsun.![]()
![]()
Iki birinci nasil oluyor olum 1 birinci birde ikinci olur der daimDostlar, iki birincimiz var haberiniz olsun.![]()
![]()