- 3 Haziran 2015
- 57.071
- 66.197
- 4.143
Biraz daha bekleyiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha bekleyiniz
Carsambaya kadar gönderebilirsin abiYaz beni atişko , müzüğümü ne zamandan önce göndermem gerekiyor
Bu geceye kadar atarım son rütuşları yapıyorum.

Geç gelme huyum var şimdi gördüm, beni ekle Atam
Geç gelme deyince yanlış anlaşılmasın diye lovemı hahaya çevirdim azizim üzülmeyesinGeç gelme huyum var şimdi gördüm, beni ekle Atam![]()
Aziz gurur yapmaz, gulebilirsin.Geç gelme deyince yanlış anlaşılmasın diye lovemı hahaya çevirdim azizim üzülmeyesin![]()
Sonuçlar gelmeyecek anlaşılan
Ben çekiliyorum
Geç gelme huyum var şimdi gördüm, beni ekle Atam![]()
Tepkimi lovedan hahaya düşürmek bir downgrade olarak anlaşılmasın diye yauv, yoksa gülünecek şeye gülerizAziz gurur yapmaz, gulebilirsin.
O belli olmaz @Salih Salihoğlu Salihim, dur kaçmaGeç gelme deyince yanlış anlaşılmasın diye lovemı hahaya çevirdim azizim üzülmeyesin![]()
Kac Salih kac
katıldım galiba.![]()
Kış Sezonu GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması, 2. Etabı ile devam ediyor.
2. Etap: Canlı Performans
Şarkı Kabulleri başlamıştır.
Herhangi bir kısıtlama yok
katıldım galiba.![]()

Liste çok güzel oluyor yaw dinleyip duruyorum![]()
![]()
Katılan şarkıları beğenince "dur lan benim şarkı biraz zayıf kaldı" deyip değiştirdiğin oluyor mu![]()

![]()
![]()
Şaka bir yana ben genelde küme üstü sıralarında oluyorum zaten abi![]()
Abi şarkılar geldikçe genelde buna bürünüyorumBen de oralarda oluyorum zaten. Sadece kendimi senin yerine koymaya çalıştım... Böyle iddialı ve güzel parçalar geldikçe "keşke daha iyi bir şarkı seçseydim" hissi gelir gibi hissettimBazen listeye ilk göz attığımda "aha yine ilk 10'a bile giremicez" hissi geliyor, ona benzer bir durum
![]()

@Veli Baltacı bu sahsi tanimiyorum, ilgim ve alakam yoktur.Hoş geldin heis, gediklisi olacaksın bak gör, epey eğleniyoruz burada
![]()