- 26 Ocak 2021
- 41.264
- 40.505
- 3.078
Maneskin iyi yol parcasimi var heaYoldayken dinlerken yol parçaları gönlümü çeldi![]()
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maneskin iyi yol parcasimi var heaYoldayken dinlerken yol parçaları gönlümü çeldi![]()
![]()

Living on a prayer atsam iyimişmiş benim yol şarkımYoldayken dinlerken yol parçaları gönlümü çeldi![]()
![]()

Anladım gitarın canlı performans versiyonu yaniCanlı performans abi
Ana şarkı için 60 milyon diyelim yine ufak bir sınır olsun
Onları da yaparız abiAnladım gitarın canlı performans versiyonu yaniabi Balkan müzikleri, Ortadoğu, Asya, hatta İskandinav müzikleri falan niye yapmıyoruzda , her iki etapta bir tekrar canlıya dönüyoruz
Abi katılım genele hitap etsin diye aslında, yani konsept olunca katılım düşebiliyor diye daha geniş bir kapsam olan etaplar üzerinde durmuştumAnladım gitarın canlı performans versiyonu yaniabi Balkan müzikleri, Ortadoğu, Asya, hatta İskandinav müzikleri falan niye yapmıyoruzda , her iki etapta bir tekrar canlıya dönüyoruz
Niye katılım düşsün abi , dünyada başka müziklerde var , maksat eğlence değilmi, hep aynı konseptler üzerinden gidiyoruz , hal böyle olunca 25 şarkının 19,20si rock oluyor , yani 19,20si pop yada farklı tür olsa yine tadı kaçar bence , karışık olması daha hoş olur , bu puanlamayada kesinlikle yansımalı, bu şekilde devam ederse dahada düşer katılım zannımca, daha liste yayınlanınca ilk sıraları puanlama gelmeden çok rahat tahmin edebiliyoruz. Eee nerede heyecanı o zamanOnları da yaparız abi
Abi katılım genele hitap etsin diye aslında, yani konsept olunca katılım düşebiliyor diye daha geniş bir kapsam olan etaplar üzerinde durmuştum
Müzik kulaği satin al 2. Etaba kadarUmutu tebrik ederim haketmiş açıkçası bravo
Ama haketmiş olması kendisine kurulduğum gerçeğini değiştirmez

Azgin tirci yerini kizgin tirciya birakmisNiye katılım düşsün abi , dünyada başka müziklerde var , maksat eğlence değilmi, hep aynı konseptler üzerinden gidiyoruz , hal böyle olunca 25 şarkının 19,20si rock oluyor , yani 19,20si pop yada farklı tür olsa yine tadı kaçar bence , karışık olması daha hoş olur , bu puanlamayada kesinlikle yansımalı, bu şekilde devam ederse dahada düşer katılım zannımca, daha liste yayınlanınca ilk sıraları puanlama gelmeden çok rahat tahmin edebiliyoruz. Eee nerede heyecanı o zaman
Kızgınlık yok , azgınlığımız asaletimizden Arif abi , abi listeyi dinliyorum direk ilk 5 sırayı çok rahat tahmin edebiliyorum , uzun süredir yarışmada olanlarda eminim tahmin edebiliyordur , ne esprisi kalıyor o zaman, biraz daha mystery olması açısından fikir belirtiyorum yoksa yemişim puanını, goygoyuna takılıyoruzAzgin tirci yerini kizgin tirciya birakmis
Gitar çaldığımızı bilmeyenler bizlemi eğleniyor, biz arabeski yanlız içerken dinleriz
Umut mu kazanmış ya hadi geçin abi bu işleri al gülüm ver gülüm
Valla öyle içime doğdu. Bizim zamanların şarkılarından bir de...@Kerem Uygun sıralamada da üst üste olmuşuz. Ben sana nispeten az verdiğim için senin bir üstte olman adil olmuş.
Bu arada nereden tahmin ettin şarkının benim olduğunu merak ettim. Ağırlıkla rock seçiyordum aslında önceki yarışmalarda.
Ya bırak sınırı sana gönderdiğim şarkı ile katılmak istiyorum ben... en iyi canlı performans şarkısı benim için o... Ha burası "0" verir (yazıyla da sıfır) orası ayrı konuCanlı performans abi
Ana şarkı için 60 milyon diyelim yine ufak bir sınır olsun