Kısa Korku Filmi: Kutunun Öteki Yüzü

*alter'in kisa filmleri iyidir-begenirim. tskler.

benim en son izledigim bolum ; *kookie .

senaryolar müthiş
kesinlikle.

* the hidebehind bolumu ise en begendiklerim de ilk 2 de.

*ilk saniye yakin plan *giris cekimini cok begenmistim. sirt cantasindaki detay da iyi dusunulmus...

bolumun havasi ve atasi ilham baz'in da kanimca *blair cadisi'n dan esinlenmis gibi ~mistik ,gizemli,gerilimli paranoya psikolojisinde orman ve doga nin ana basrol oldugu leziz bir eser ortaya cikmis. tadimlik fakat performansi cok basarili.
< oyuncunun oyunculugunu cok basarili buldugumu da belirtmek isterim. bolum 10/9 , uzun metraj olmasini isterdim.

cagrisim ; blair cadisi, the rituel (basarili buldugum doga nin basrol oldugu leziz kultis bir eser) , ucundan wrong turn.

artık filmler 2 saat değil 15 dk olmalı

artık filmler 2 saat değil * 15 dk olmalı

:)

film degil de, dizi olarak yerli bir yapim vardi, farkli bir tarzi vardi cizimler,cekimler,muzik ve sure baglaminda ;
*dedigin sureye benzer (suresi 35 dakika yanilmiyorsam) gecmiste *star kanali idi sanirim, bi dizi yayinlamisti ;
* acayip hikayeler. isminde.

Bunun Türkçe altyazılı olanı yok mu?

:)

film degil de, dizi olarak yerli bir yapim vardi, farkli bir tarzi vardi cizimler,cekimler,muzik ve sure baglaminda ;
*dedigin sureye benzer (suresi 35 dakika yanilmiyorsam) gecmiste *star kanali idi sanirim, bi dizi yayinlamisti ;
* acayip hikayeler. isminde.
ilginç bi yapımdı izlerdim

ilginç bi yapımdı izlerdim

bence de ilginc ve bir o kadar da farkli bir tarzi olan yapimdi.
haluk bilginer'in oldugu bolum nazarimda efsane dir.

bu aradam *sahipli - dizisi diye bir yapim vardi , o da kisa suresi olan tek sezonluk bir is idi.
plaltform da yayinlanmisti : blutv... alper mestci imzali yapim... begeneni de var begenmeyenide....
begeni den bagimsiz : korku turunu * dizi olarak denemeleri bile basli basina onemli bir adimdi ilk ciktigi donem baglaminda...

Geri
Üst Alt