Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
sedat birinin 4.hesabıydı dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sedat birinin 4.hesabıydı dimi
Gerçekten güzel sözlermiş, kaynak nedir?
Anımsayamadım kardeş hangi gol o?
Küçük melo diyoruz ona bizçüküyle attığı gol feneve
5 yıl
3 şampiyonluk.
1 çeyrek final şampiyonlar ligi
1 son 16 " " "
Türkiye kupası ×2
Derbilerde bariz üstünlük
Hiç de fena istastik değil ilk 5 yıl için. Hata super vallahi bence. Tek maçlık sonuçlara küçük takımlar ve taraftarı ilgileniyor genelikle.
Tüm derbiler olarak bakarsak çok iyi bence.Bu açıdan bakarsan fena değil ama Kadıköy gibi ezici bir üstünlüğümüz olmadı genel olarak Arena'da.
Tüm derbiler olarak bakarsak çok iyi bence.
Ve sonuç olarak kupalarda geldi ki onların stadında şampiyon kupasını kaldırdık ki bunu onlar 100 yıl derbi kazansa çıkartamaz.
Onların içerdeki maçlar normal değil bence. Hepsini söylemiyorum tabiki ama Aziz hamlesi çok oldu orda. Özelikle hakemlere . Bizde öyle avans pek olmadı kesinlikle. Aynı adil şartlarda olsa kıyaslamayı öyle yaparım kendi adıma konuşmam gerekiyorsa. Bu bariz fener lehine kaydırmaları tarafsız bir alman arkadaşım bile fark etti ki benimle maçları birlikte izliyor sene boyunca genelikle.Derbiler değil sadece bütün lig maçları.
bak
herkes rütbesini bilecek.
sizde iyi takımsınız, GS olmasa nerdeyse Türkiyenin en büyüğü olacakmışsınız!!![]()
RaporladimKralexin gol atarak açılışını yaptığı stadyum. :bid:
Onların içerdeki maçlar normal değil bence. Hepsini söylemiyorum tabiki ama Aziz hamlesi çok oldu orda. Özelikle hakemlere . Bizde öyle avans pek olmadı kesinlikle. Aynı adil şartlarda olsa kıyaslamayı öyle yaparım kendi adıma konuşmam gerekiyorsa. Bu bariz fener lehine kaydırmaları tarafsız bir alman arkadaşım bile fark etti ki benimle maçları birlikte izliyor sene boyunca genelikle.