- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
noldu mah.Ah Yordam Kitap ah :'(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu mah.Ah Yordam Kitap ah :'(
noldu taho?
noldu mah.
bu sene bomba gibi kitaplarla gelecekler iyi iş yapıyorlarÜniversitedeyken okuma listemizdeki kitaplarımız bu yayınevindendi genelde. Adamı komünist yapar bu yayınevi.
Hayır tabiki de....arkadaşların tavsiyesi güzel çıkıyor çoğu zamanKurgu olması şart mı?
Konum ötüken ise sana ötüken yayınlarında Tabutluktan Gurbete kitabını tavsiye ederimHayır tabiki de....arkadaşların tavsiyesi güzel çıkıyor çoğu zaman
Bende okumak istiyorum o seriyi..bayadir okumadim veya okuyamadim maalesef ama ince memed serisini bitirmek istiyorum. 1.kitabi bitirdigimde hayran kalmistim @Keramettin TANRIVERDİ tabi almanca versiyonunu okuyorum bu arada.
Çocuğa dahi bile diyebiliriz bu yaşta böyle okuması müthiş bir şey ama bilinci tam oturmadan bu kadar felsefe okuması olumsuz etki de edebilir psikolojik açıdan. Birde daha bu yaşta medyada ilgi odağı olması da zarar verir çocuğa umarım kendi haline bırakırız kitabını okuyacaksa okur çocukluğunu da rahat yaşar..Bu çocuğa acilen Devlet Sahip Çıksın..
Maşallah ya duygulandım gururlandım..
Bu çocuğa acilen Devlet Sahip Çıksın..
Bu çocuğa acilen Devlet Sahip Çıksın..
üstat tam kitap okuma vaktine kitabi yaw ecdadimiz dumduz edilmis ztn
üstat tam kitap okuma vakti