Hayatta en çok imrendiğim olay kitap okunması.

27 yaşındayım, bu zamana kadar bir çok kitaba başladım ama sadece 25 yaşında askerde Albert Camus’un Yabancı adlı romanını bitirebildim.

Baya da kitabım var, özeniyorum okurum diye ama sonra sonunu getirip bitiremiyorum maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bazen hiç bakmak istemeyebilyosun kitapların yüzüne.pandemi dönemi sikintidan çok okudum,sonra 1 sene hiç bakamadım yüzüne kitapların

başlıyoruz

ET4PvV0WsAUTE1O

2025'de şimdiye kadar okuduklarım:

Ernest Hemmingway - Yaşlı adam ve Deniz
Paulo Coelho - Simyacı
Franz Kafka - Dönüşüm

Bu hafta ise Albert Camus - Yabancı'ya başlayacağım.

Atatürk ile ilgili kitap öneriniz hangileri.

D&R den kitabimi aldim, birazdan Esp Lab’a gidip kitap okuyup kahvemi yudumlayacam.

Daha Adil bir dünya mümkün isimli kitabı okuyacam

En son bunu okuyup zirvede bıraktım bizden geçmiş
images

Gerçekten güzel, anlamlı kişisel gelişim kitapları vardır illa ki. Ama genellikle boş bir endüstri maalesef.

Doğan Cüceloğlu gibi çok çok mühim profesörler vb bazı isimlerin eserleri dışında X Y Z'nin hayatı şöyle yaşayın böyle yaşayın şöyle emin böyle dilleyin gibi kitapları yerine herhangi bir klasik eseri okumak çok daha pozitif katkı sağlar.

Veya başlı başına "Zorba" romanını okumak bile 1000 tane kişisel gelişim kitabına bedel bir etki bırakır insanda.

wi:220

Farklı bir gözle okumak güzel geliyor. Nitekim o dönemle ilgili kısıtlı kaynaklar da olsa güzel bir kitap olmuş. Selçuklular gerçekten çok ilgimi çekiyor, çok güzel bir hikayeleri var halbuki ama pek bilinmiyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt