Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
sırf şu kitapta yazanlar için adamın evini bombaladılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fuat ekinci metehan turan arkadaslar
ne yazdın
https://static.idefix.com/cache/0/270/828079
bu kitabi onermistim de sonra siyasi olur diye kaldirdm

Eğer... İkinci Dünya Savaşını Almanlar ve Japonlar kazansaydı...Ve eğer Almanlar ve Japonlar, biri batıdan diğeri doğudan ABD'yi işgal etselerdi. Ortaya çıkan, Nazi vahşetinin ve muhafazakar Japon İmparatorluğu şiddetinin hüküm sürdüğü bir kabus mu olurdu, yoksa bugünküne çok benzeyen, içinde yaşayan, seven, para kazanmaya çalışan, acı çeken insanların yaşadığı bir dünya mı? Dick bize böyle bir dünyayı "işgalci"bir Japonun gözünden anlatıyor...
Alternatif bir gerçeklikte PKD yine enteresan bir hayal gücüyle "eğer" "acaba" gibi sorgulamalar yaptırıyor. Politik-kurgu denilebilir.Yalnız çeviriyi hiç beğenmedim. Sanki birşeyler havada kalıyor gibi. Yine de ilginç öyküsü ve yaratılan atmosferle tavsiye edilir.
Met(r)is evet...6.45'ten bana mı kötü geliyor hep arkadaş,ondan da hazetmediklerim olmuştu. Hoş bilim kurgu çevirisi zor da olabiliyor.Yağmurdan kaçarken doluya tutuldukGörsele Metis yayınevini koyduğuna göre Metis'ten okudun. 6.45'in bastığını okursan farkı fark edersin. Kurgu edebiyat anlamında mihenk taşıdır. Okuyunuz okutunuz efendim![]()