Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf şu kitapta yazanlar için adamın evini bombaladılar

102902A%202.jpg

'Kürk Mantolu Madonna', dünyanın en büyük yayınevlerinden biri olan Penguin tarafından mayıs ayında İngilizce olarak yayımlanacak. Penguin Yayınevi'nin, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nden sonra çıkardığı ikinci Türkçe roman olan 'Kürk Mantolu Madonna'yı Türkçeden İngilizceye Maureen Freely ve Alexander Dawe çevirdi.

'Madonna in a Fur Coat' adıyla Penguin Yayınları tarafından çıkacak kitap daha önce Almanca, Fransızca, Rusça, Hırvatça, Arapça ve Arnavutçaya çevrildi. Kitabın İspanyolca, İtalyanca, Hollandaca ve Gürcüce baskıları ise yayına hazırlanıyor. 'Kürk Mantolu Madonna' şimdiye dek 850 bin adet basıldı. Yıl sonuna doğru 1 milyonluk satış rakamına ulaşılması bekleniyor.

Adolf Hitler’in otobiyografisini ve fikirlerini kaleme aldığı “Kavgam” kitabı Almanya'da, piyasaya çıktığı Ocak ayından bu yana 24 bin sattı ve çok satanlar listesinde yer alıyor.

Kuzgunun gölgesi 1-2 fantastik sevenlere şiddetle tavsiye

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer... İkinci Dünya Savaşını Almanlar ve Japonlar kazansaydı...Ve eğer Almanlar ve Japonlar, biri batıdan diğeri doğudan ABD'yi işgal etselerdi. Ortaya çıkan, Nazi vahşetinin ve muhafazakar Japon İmparatorluğu şiddetinin hüküm sürdüğü bir kabus mu olurdu, yoksa bugünküne çok benzeyen, içinde yaşayan, seven, para kazanmaya çalışan, acı çeken insanların yaşadığı bir dünya mı? Dick bize böyle bir dünyayı "işgalci"bir Japonun gözünden anlatıyor...

Alternatif bir gerçeklikte PKD yine enteresan bir hayal gücüyle "eğer" "acaba" gibi sorgulamalar yaptırıyor. Politik-kurgu denilebilir.Yalnız çeviriyi hiç beğenmedim. Sanki birşeyler havada kalıyor gibi. Yine de ilginç öyküsü ve yaratılan atmosferle tavsiye edilir.

Eğer... İkinci Dünya Savaşını Almanlar ve Japonlar kazansaydı...Ve eğer Almanlar ve Japonlar, biri batıdan diğeri doğudan ABD'yi işgal etselerdi. Ortaya çıkan, Nazi vahşetinin ve muhafazakar Japon İmparatorluğu şiddetinin hüküm sürdüğü bir kabus mu olurdu, yoksa bugünküne çok benzeyen, içinde yaşayan, seven, para kazanmaya çalışan, acı çeken insanların yaşadığı bir dünya mı? Dick bize böyle bir dünyayı "işgalci"bir Japonun gözünden anlatıyor...

Alternatif bir gerçeklikte PKD yine enteresan bir hayal gücüyle "eğer" "acaba" gibi sorgulamalar yaptırıyor. Politik-kurgu denilebilir.Yalnız çeviriyi hiç beğenmedim. Sanki birşeyler havada kalıyor gibi. Yine de ilginç öyküsü ve yaratılan atmosferle tavsiye edilir.

Görsele Metis yayınevini koyduğuna göre Metis'ten okudun. 6.45'in bastığını okursan farkı fark edersin. Kurgu edebiyat anlamında mihenk taşıdır. Okuyunuz okutunuz efendim :D

image-6.jpg

Gerçekten harika ve bir o kadarda ilginç bir kitap diyaloglar çok yaratıcı ve mantıklı kitabı okurken yanınızda kur'an bulundurmanız tavsiye olunur.

Görsele Metis yayınevini koyduğuna göre Metis'ten okudun. 6.45'in bastığını okursan farkı fark edersin. Kurgu edebiyat anlamında mihenk taşıdır. Okuyunuz okutunuz efendim :D
Met(r)is evet...6.45'ten bana mı kötü geliyor hep arkadaş,ondan da hazetmediklerim olmuştu. Hoş bilim kurgu çevirisi zor da olabiliyor.Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk :D Bir daha da sana danışarak alırım kitap :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt