Kitap Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d1b565891812d4366b63ca33c6d274bf.jpg

Cayanların değil Çayanların yolundayız.. @Mahir Koç

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

klasik öneriler olacak belki ;

yüzbaşının kızı,kürk mantolu madonna ve mustafa kemal (y.özdil) son 1 ayda su gibi bittiler okumayanlara kesinlikle tavsiyemdir..

klasik öneriler olacak belki ;

yüzbaşının kızı,kürk mantolu madonna ve mustafa kemal (y.özdil) son 1 ayda su gibi bittiler okumayanlara kesinlikle tavsiyemdir..
sabahlari otobüsteyken okudum üstat ama kaynak falan hic yok kitabin sonunda, yalan olmasin 2 hafta sürmedi güzel yazmis ama kaynak görmek isterdim kitabin sonunda

livanelinin 2 kitabı var da dokunmadım orhana girmedim
diğer ikisini okudum
livaneliden biri huzursuzluk ise o süper kitap, cok begendim gercekten etkileyici bir kitapti. begendigin kitaplar olunca dizi sahnesi olarak hayal ediyorsun bazi oyunculari o sahnelerde. cok ilginc. son ada ve mutluluk da öyle duruyor ama epey bi kitap stokladim bos zamanim cok oldugunda baslayacagim bunlara da.

livaneliden biri huzursuzluk ise o süper kitap, cok begendim gercekten etkileyici bir kitapti. begendigin kitaplar olunca dizi sahnesi olarak hayal ediyorsun bazi oyunculari o sahnelerde. cok ilginc. son ada ve mutluluk da öyle duruyor ama epey bi kitap stokladim bos zamanim cok oldugunda baslayacagim bunlara da.
biri serenad biri kardeşimin hikayesi

o kitabı da öven çoktu eldekiler bitince alırım (y)

Livaneli'nin kardeşimin hikayesi de güzeldir...

Ben kitap önereyim : 7 Aşk Dakikası .. bu kitap etki altına alıyor resmen insanı.. Özellikle hukuk bölümündeki öğrencilerin okumasını tavsiye ederim.

Livaneli'nin kardeşimin hikayesi de güzeldir...

Ben kitap önereyim : 7 Aşk Dakikası .. bu kitap etki altına alıyor resmen insanı.. Özellikle hukuk bölümündeki öğrencilerin okumasını tavsiye ederim.
simdi baktim ama kitapyurdunda pek yok gibi. sanirim biraz müstehcen bir kitap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt