Kız Arkadaşım ile Kavga Ettim

Degerli muzaffer bey bu tur seyler hep sizin basiniza geliyor. Bi ekmek kirin kursun dokturun. Endiselndiriyorsunuz bizleri. Kendinize dikkat edin.
Sevgiler...

Muzaffer bey, avatardaki kız arkadaşınız mı?

Havaalanındaki güzel hosteslerle yoluna devam et Muzaffer renktaş.

Dayı allasen ne anlatıyon sen

babam devid beckima benzetiyor annem kuzey tekinogluna benzetiyor arkadaslarim custin biyebıra benzetiyor (onu bilmiyom) ama şunu bilsinler ben kimseye benzemem onlar bana benzer.

Dayı allasen ne anlatıyon sen

babam devid beckima benzetiyor annem kuzey tekinogluna benzetiyor arkadaslarim custin biyebıra benzetiyor (onu bilmiyom) ama şunu bilsinler ben kimseye benzemem onlar bana benzer.
Sen Muzo reisle ne biçim konuşuyorsun ulan vitaminsiz

Neredesiniz Muzaffer bey korkmaya başladık.

Canım cok uzuldum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grup yapmak istenmiş muzo kabul mu etmemiş şimdi? doğru mu anlamışım :/

Tapatalk

Islat onu.

NOT : Okumadım ama önerim bu.

Derbi haftası konuşulan konulara bak. Ah ulan dursun Allah belanı versin senin!!!

whatsap sıkıntı iş.benim kız benle küs oldugundan beri 2 gecedir yarım saat,1 saat konuşuyo birileri ile.az kaldı,patlayacam.

whatsap sıkıntı iş.benim kız benle küs oldugundan beri 2 gecedir yarım saat,1 saat konuşuyo birileri ile.az kaldı,patlayacam.

Kerimcan nesillerini kızlar pek fazla küsmez diye tahmin ediyordum.

Geri
Üst Alt