Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Emre Karaca

10 Numara!
Beyler diyelim ki kızla çıkmaya başladınız. Kız size güvendikten sonra facebook sifresini verdi ( facebook iliski ergen za xd diye saçmalayacak olan cevap vermesin ) ve girip baktınız ki kız arkadasınıza yüzlerce erkekten mesaj var, sürekli tanısmak isteyenler fotografını yüzlerce kişi begenmiş. yüzlerce kişi dürtmüş, ama kız size aşık. Kimseye cevap vermemiş kimseyi takmamış, kız sizi seviyor. Nasıl korursunuz naparsınız beyler böyle bir durumda olsanız ? 30 yasında adam bile kıza yazmıs öyle düşünün

Özellikle rica ettiğin için dalga geçmeyeceğim ama muazzam bir şekilde geyiğe açık ve lüzumsuz bir mevzu olduğunu dillendirmeden geçemeyeceğim.

Bizim Türk erkeği böyle öküz. Herhangi bir hesapta kız adı bulunması sayısız mesaj almasına yeterli. Bu konuda onun yapabileceği birşey yok. Korunmaya da ihtiyacı yoktur zaten o da kocaman bir insan ve birey.

facebook şifresi verme olayına girme bence şifre alınıp verilmesin

öyle bi olay varsa hatun yeni face acsın onu dondursun

ama hatunlarda bagımlılık bu begeni yazma falan ego tatmini durumu var o yüzden max 1 aydan boynuzu yersin

Şimdi sadece arkadaş listesindekiler mesaj atabilsin gereksizleri silsin vs. Zaten yazmışsın o kendini korur.

Özellikle rica ettiğin için dalga geçmeyeceğim ama muazzam bir şekilde geyiğe açık ve lüzumsuz bir mevzu olduğunu dillendirmeden geçemeyeceğim.

Bizim Türk erkeği böyle öküz. Herhangi bir hesapta kız adı bulunması sayısız mesaj almasına yeterli. Bu konuda onun yapabileceği birşey yok. Korunmaya da ihtiyacı yoktur zaten o da kocaman bir insan ve birey.

Ya abi görsen delirdim adamın belki karısı cocugu var tanısabilir miyiz yazmıs. Nasıl insanımız var nasıl bir milletimiz vallahi sasırıyorum.

Ha ayrıldıktan sonrada dondurdugu hesabı geri acacaktır

facebook şifresi verme olayına girme bence şifre alınıp verilmesin

öyle bi olay varsa hatun yeni face acsın onu dondursun

ama hatunlarda bagımlılık bu begeni yazma falan ego tatmini durumu var o yüzden max 1 aydan boynuzu yersin

Reyiz kız yalvardı illa ben ben diye. Yoksa niyetim yoktu sifresini verdi senden baskasına yazmıyorum dedi, harbi dogru. Ben sifre falan vermem zaten

Ya abi görsen delirdim adamın belki karısı cocugu var tanısabilir miyiz yazmıs. Nasıl insanımız var nasıl bir milletimiz vallahi sasırıyorum.

Öyle olm. Ya bu senin arkadaşına has bir durum değil. O adamlar da emin ol sadece senin arkadaşına mesaj atmıyor. Açıyor sıradan tüm kız isimlerine atıyor belki bii döner diye.

Takılacak bir mevzu değil. Bırak atsınlar.

Reyiz kız yalvardı illa ben ben diye. Yoksa niyetim yoktu sifresini verdi senden baskasına yazmıyorum dedi, harbi dogru. Ben sifre falan vermem zaten

Sana kızın yaptıgı aramaları bulmayı ögretiyim mi kimleri aramış facebookta daha önce?

Öyle olm. Ya bu senin arkadaşına has bir durum değil. O adamlar da emin ol sadece senin arkadaşına mesaj atmıyor. Açıyor sıradan tüm kız isimlerine atıyor belki bii döner diye.

Takılacak bir mevzu değil. Bırak atsınlar.

Öyle de abi düşün bi forumdaki ahmet abi gibi adamlar ( yas olarak benzetme ) 18 yasında kıza mesaj atıyor. Bitmiş toplum

Geri
Üst Alt