Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

Yani bu koruma muhabbeti erkek kısmının özgüven probleminden kaynaklı bir durum. Sen birine güvenmiyorsan ya hiç başlama ya da devam ettirme bu tarz şeylere takılmamak lazım. He eski erkek arkadaşı falan yazmıştır hâlâ onunla iletişimdedir o zaman bu durumu güzelce izah et ve karar alın. Onun dışında çok geyik olur bu konuda söyleyeyim.

Sanal bir tacizse çok önemli bir durum yok. Gizlilik, engelleme falan ile halledersin. Sonuçta o da bir birey olduğu için kendisini korumasını bilir.

Öyle facebook, twitter şifresi falan alıp vermedim. Şimdiye kadar karşıdan öyle bir talep de gelmedi. Gelse bile kabul etmem. Bu durumu da çok saçma buluyorum zaten. 2 gün geziyorlar, hemen şifre al ver. Saçma..

sorun tamamen psikolojiK bence her şey kafanda bitiyor, şanslısın ki konuyu gördüm ve clickledim.

facebook bir kaç sene önceki kadar önemli, kayda değer birşey değil önemli olan whatsapp tehlikesi ya facebook tamamen senin dikkatini dağıtmak için planlanmış bir olaysa ya bütün görüşmelerini whatsappdan gece yarısı sana ; "uyuyorum ben aşkım mucukkk seni çokk seviyorum.. çook uykum geldi" deyip aslında uyumayıp gündüzde 12 - 1lere kadar uyanmaması herşeyi açıklıyor olmalı..

şu noktada senin durumunda olmak istemeyecek tonla; yeni üye, sarı kırmızı ve gs efendisi üye vardır.. çünkü kız tam bir pislik çıktı.

bence direk kızdan kurtulmak adına yollar ara, ekleyen kişileri tanıyor musun diye üstüne git sonra arkadaş listesindekileri tek tek sor buluşmalarda telefonu kurcalaa, bu kim bu kim diye 2 3 hafta bıktır. sevgi gösterme.. cafede falan wc ye kalktığında içeceğine tükür..

konuyu evliliğe getir bak bakalım niyeti ney. benim ailem böyle takıntılıdır söyle takıntılıdır de. tepkisini ölç o içindeki çirkef kızı çıkartmaya bak..

zaten konu evliliğe gelince seninde kıskançlığın merakın ve " koruma duygun" level atlayacak. bu sefer gerçekten bakire midiri sorgulamaya başlayacaksın.. sonra tekrar konu açacaksın ki bu konu kilit yiyecek.

seni tüm bu tavırların, kararsızlıkların ve özgüvensizliğin kız tarafından 2. haftasına farkedilip senden ayrılacak. ardından sorun neydi ki? ben seni çook seviyordum diyeceksin.. sonra bu konu aklına gelecek ve bu msjı alıntılayıp sen haklıymışsın ali yayli diyeceksin

yok la biz türk erkekleri cok kiskanciz..

Almanlara bakiyom kizlarini salliyolar baska erkeklere.....

Kız sabah aradı , senin adını veren 3-4 kişi Forum Tarifesi falan istedi dedi

Beyler adımı vermeyin demedimmi :D size güvendim kızın numarasını attım bide buraya

sorun tamamen psikolojiK bence her şey kafanda bitiyor, şanslısın ki konuyu gördüm ve clickledim.

facebook bir kaç sene önceki kadar önemli, kayda değer birşey değil önemli olan whatsapp tehlikesi ya facebook tamamen senin dikkatini dağıtmak için planlanmış bir olaysa ya bütün görüşmelerini whatsappdan gece yarısı sana ; "uyuyorum ben aşkım mucukkk seni çokk seviyorum.. çook uykum geldi" deyip aslında uyumayıp gündüzde 12 - 1lere kadar uyanmaması herşeyi açıklıyor olmalı..

şu noktada senin durumunda olmak istemeyecek tonla; yeni üye, sarı kırmızı ve gs efendisi üye vardır.. çünkü kız tam bir pislik çıktı.

bence direk kızdan kurtulmak adına yollar ara, ekleyen kişileri tanıyor musun diye üstüne git sonra arkadaş listesindekileri tek tek sor buluşmalarda telefonu kurcalaa, bu kim bu kim diye 2 3 hafta bıktır. sevgi gösterme.. cafede falan wc ye kalktığında içeceğine tükür..

konuyu evliliğe getir bak bakalım niyeti ney. benim ailem böyle takıntılıdır söyle takıntılıdır de. tepkisini ölç o içindeki çirkef kızı çıkartmaya bak..

zaten konu evliliğe gelince seninde kıskançlığın merakın ve " koruma duygun" level atlayacak. bu sefer gerçekten bakire midiri sorgulamaya başlayacaksın.. sonra tekrar konu açacaksın ki bu konu kilit yiyecek.

seni tüm bu tavırların, kararsızlıkların ve özgüvensizliğin kız tarafından 2. haftasına farkedilip senden ayrılacak. ardından sorun neydi ki? ben seni çook seviyordum diyeceksin.. sonra bu konu aklına gelecek ve bu msjı alıntılayıp sen haklıymışsın ali yayli diyeceksin

Haklıysan hapı yuttuk abi

doktor bu ne

Karşılık almadığı halde mesaj üstüne mesaj atan öküz olduğu gibi kızın korunmaya ihtiyacı olduğunu düşünen de eşit derecede öküzdür..

Hiç bir kızın korunmaya ihtiyacı yoktur.. namus bekçiliğine de ihtiyacı yoktur..

Kız eğer kendini korumak istemiyorsa sen 40 takla atsan onun namusunu koruyamazsın.. seni aldatmaya meyilli olan bir kız ne yaparsan yap aldatacaktır.. seni seven ve bağlı olan kız da milyonlarca mesaj gelse yine senindir..

Ama kime anlatıyoruz.. konunun tartışılması bile saçma.. ben ömrünün çoğunu yurtdışında geçirmiş biriyim ve Türk erkeği tamamen bu konuyu açmasına sebep olan travmatik kişiliği yüzünden abaza kalıyor :D

sonra da bi kız arkadaş buldu mu hayatını yaşamak yerine hala böyle saçmalıklara takılıp o travmadan kurtulamıyor..

Hayatını yaşa kardeşim.. bunlar takılacak meseleler değil..

Sen bakire de istersin şimdi.. Türk erkeğinin uzun yıllar elizabeth ile çıkmasının en önemli sebebidir ama hala bakire ister öküz..

Abi konumuz bu degil ama tabiki bakire isterim evlenecegim kızı. Ben kimseyi kirletmeden yasadıysam kirlenmeden kendine leke sürdürmeden yasamıs bir kızı istemem en dogal hakkım degil midir?

benim duruma da bir çare bulun arkadaşlar :)) normal arkadaşım olan iş yerinden bir kızdan hoşlanmaya başladım..eve gelince onunla güldüğümüz şeyler geliyor aklıma rüyama giriyor vs vs..bi bahane bulup arıyorum yada mesaj atıyorum konuşunca msjlaşınca rahatlıyorum tam kıza açılmayı düşünüyordum mesajda tel.de yada çay içerken ama...kızın çok ciddi ilişkisi olduğunu öğrendim..facede görünmüyordu gizliydi...sonra açmış gizliliği sevgilisiyle çook samimi fotolarını gördüm off off ne terledim ne kötü hissettim kendimi..hatta yakın zamanda nişan vs olacakmış o derece ciddi..

iş yerinde olunca insan zor unutuyor birde insan olarak arkadaş olarakta iyi anlaşıyorduk konuşmamak da çare değil..sıkıntı yani hayat..

benim duruma da bir çare bulun arkadaşlar :)) normal arkadaşım olan iş yerinden bir kızdan hoşlanmaya başladım..eve gelince onunla güldüğümüz şeyler geliyor aklıma rüyama giriyor vs vs..bi bahane bulup arıyorum yada mesaj atıyorum konuşunca msjlaşınca rahatlıyorum tam kıza açılmayı düşünüyordum mesajda tel.de yada çay içerken ama...kızın çok ciddi ilişkisi olduğunu öğrendim..facede görünmüyordu gizliydi...sonra açmış gizliliği sevgilisiyle çook samimi fotolarını gördüm off off ne terledim ne kötü hissettim kendimi..hatta yakın zamanda nişan vs olacakmış o derece ciddi..

iş yerinde olunca insan zor unutuyor birde insan olarak arkadaş olarakta iyi anlaşıyorduk konuşmamak da çare değil..sıkıntı yani hayat..

Ah be osman abi üzüldüm senin durumuna. Eğer gerçekce yaşta olmuş 30

Bu konu üzerine tez yazılır, toplumu bilinçlendirmek lazım diyecegimde hiçbişeyin bu abazaları engellemeyecegine eminim. Tek çözüm mesaj ayarlarınıyla mesaj yazanları kısıtlamaktan gecer senin için

Oğulcan yaşın çok genç,kız arkadaşının da öyledir tabii normal olarak.Bu yüzden fevri davranışlardan öte düşünmek gerek... İlişkilerin sanal ortama düştüğü günümüzde şunun veya bunun yazmasının önüne geçemezsin. Zaten reelde bir abazalık ve namus namus deyip onun bunun karısına kızına sarkan bir toplum yapısına sahibiz...20-30-40 veya 50 farketmez. Bastırılmış duygular,genler,çevresel faktörler vb. birçok nedenden ötürü Türkiye'de erkekler hem bir namus bekçisi hem de namus fakiri....

Kız arkadaşının eski erkek arkadaşını aratması bence abartılacak bir durum değil. Sonuçta "merak" duygusu, özellikle bitmiş ilişkilerde bir süre daha ehemmiyetini koruyabiliyor.Bence bu açıdan bak. Zaten kızın seni isteyip istemediğini hissedersin. Ayrıca facebook şifresini vermesi de önemli bir davranış güven manasında.

Ha ben genel manada kadın kısmına pek güvenmem.Kadınlar erkeği değil,erkeğin ona verdiğini veya durumu severler.... Onların düşünce yapısı çok farklı...Göz önünde olmayı seviyorlar, bunu sergilemeyi seviyorlar vb...O yüzden bazı yaptıkları kendileri için normal olsa da genel manada ters algılanabiliyor. O aradaki ince çizgiyi görerek ilişki sürdürülebilir. Sonuçta kimseyi kendine benzetemezsin veya sen kimseye benzeyemezsin. Bu zaten Türkiye'de yapılan en büyük hatalardandır...Bu yüzden de ilişkilerde bozukluklar,kavgalar,kıskançlıklar eksik olmaz bizde. Hastalıklı bir yapımız var maalesef. Ne ilişkiyi yaşamayı ne de yaşatmayı biliyoruz...

Geri
Üst Alt