Kız Arkadaşınızı Nasıl Korursunuz?

benim duruma da bir çare bulun arkadaşlar :)) normal arkadaşım olan iş yerinden bir kızdan hoşlanmaya başladım..eve gelince onunla güldüğümüz şeyler geliyor aklıma rüyama giriyor vs vs..bi bahane bulup arıyorum yada mesaj atıyorum konuşunca msjlaşınca rahatlıyorum tam kıza açılmayı düşünüyordum mesajda tel.de yada çay içerken ama...kızın çok ciddi ilişkisi olduğunu öğrendim..facede görünmüyordu gizliydi...sonra açmış gizliliği sevgilisiyle çook samimi fotolarını gördüm off off ne terledim ne kötü hissettim kendimi..hatta yakın zamanda nişan vs olacakmış o derece ciddi..

iş yerinde olunca insan zor unutuyor birde insan olarak arkadaş olarakta iyi anlaşıyorduk konuşmamak da çare değil..sıkıntı yani hayat..

Benzeri bir durumu yaşadım, merhaba merhabayı sürdürüp artık yavas yavas uzaklaşmanı öneririm, ciddi yada değil sevgilisinin yerine kendini koy. Benim başıma gelse o kişinin efendice uzaklaşmasını isterim. Ayrılırlarsa bir şansın olur. Onada umut bağlama :)

Abi konumuz bu degil ama tabiki bakire isterim evlenecegim kızı. Ben kimseyi kirletmeden yasadıysam kirlenmeden kendine leke sürdürmeden yasamıs bir kızı istemem en dogal hakkım degil midir?

Kız arkadaşın seninle yatarsa lekelenmiş mi olur? :)

Ne lekesi yahu :D gençlik gençken sevişmeyecekse ne zaman sevişecek.. kızlar için de geçerli bu.. seks yaptı diye kimse lekelenmez..

Benzeri bir durumu yaşadım, merhaba merhabayı sürdürüp artık yavas yavas uzaklaşmanı öneririm, ciddi yada değil sevgilisinin yerine kendini koy. Benim başıma gelse o kişinin efendice uzaklaşmasını isterim. Ayrılırlarsa bir şansın olur. Onada umut bağlama :)

aynen bu şekilde yapmayı düşünüyorum bende..haftasonları sıkıntı yok..görmüyorsun çünkü özlesen bile beklenti olmadığı için sıkıntı olmuyor fazla..ama ptesi olunca konuşmalar diyaloglar vs yaşanınca herşey tekrar başlıyor..yakın bir ilçemizde geçici görevle gitmek harika bir çözüm..neticede bir ilişki yaşamadım çok unutulmaz anılarım yok..ama onunla aynı ortamdayken başkasına karşı bişeyler hissetmemi çok zor görüyorum..kendimi çocuğun yerine koyup içimdeki duyguları bile açmayı düşünmüyorum aynen...önümüzdeki maçlara bakacağız maalesef:) ilgin ve yorumun için teşk.ederim bu arada..

i

Keşke tüm kızlar serdar Demir gibi düşünse, of of ne hoş olur lan :D

tapa

Keşke tüm kızlar serdar Demir gibi düşünse, of of ne hoş olur lan :D

tapa

117269009.jpg

Kızla aranızda bunlara karşı kendini koruyacağını düşünecek kadar güven oluşturamadıysan direk ayrıl zaten.

Bizim millet aç aç vallahi aç bakın benim sırf fenerle billur geçmek için açtığım hesabımda avatar olarak güzel bir taraftarın fotosunu kullanıyorum ve 2 tane fotosunu da altına hiç bir şey yazmadan paylaştım , heralde ben olduğumu düşündüler ki takipçim bir haftada binleri aştı şu an da 7bin 800 falan :) Gelen özel mesajlarda her yazdığını rtlemek için peşinden koştuğunuz fenolar ve hatta bank asya futbolcuları bile var gerisini siz düşünün işte . Şu an buna ayıracak vaktim yok ama yarın unutmazsam hesabın bana ait olduğunu da anlayacağınız şekilde capsleri paylaşırım. Kız arkadaşının sevgisine de güveniyorsan bunları sorun etme, sen de erkeksin ölüden bile iş çıkaracak adamlar var.

Geri
Üst Alt